Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Είναι μόλις 9 ετών αλλά έχει συγκλονίσει τον πλανήτη με τη μαγική φωνή της!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

antzelina

Είναι μόλις 9 ετών αλλά έχει συγκλονίσει τον πλανήτη με τη μαγική φωνή της!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Η ζεστή, αισθαντική, τζαζ φωνή της, σε μαγεύει. Στη καριέρα της έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να τραγουδήσει. Την συγκρίνουν με την Amy Winehouse (κάποιοι υποστηρίζουν ότι η μικρούλα είναι η μετενσάρκωση της), με την Bjork, ακόμα και με την Billie Holliday.

Και είναι μόλις 9 ετών!

Η Αντζελίνα Jordan από τη Νορβηγία τραγουδάει από τότε που ήταν τριών ετών. Θαυμάζει τον Billie Holiday, την Ella Fitzgerald, τον Louis Armstrong αλλά και πολλούς ακόμη μουσικούς της τζαζ.

Αναγνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης τους, οι γονείς της την ενθάρρυναν να συμμετάσχει το 2014 στο Νορβηγία Έχεις Ταλέντο. Εκεί έκλεψε τις εντυπώσεις, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και φυσικά κέρδισε ερμηνεύοντας στον τελικό το «Summertime».

10930149_643948239071806_401552039671148274_n

«Νομίζω ότι είσαι μία ψυχή από τα παλιά, που ζει πολλές ζωές», της είχε πει τότε ένας από τους κριτές του παιχνιδιού. Άδικο έχει;

Από τότε έχει τραγουδήσει στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

Πατήστε το Play, κλείστε τα μάτια και ακούστε αυτή τη μαγική φωνή στο «What a Diff’rence a Day Makes» της  Dinah Washington. Απλά υπέροχη!

 

 


dinfo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika