Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Είναι από 2 χρονών ανάπηρη και δεν “παραιτήθηκε”-Παντρεύτηκε, έκανε 4 παιδιά και έχει 3 εγγόνια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι από 2 χρονών ανάπηρη και δεν “παραιτήθηκε”-Παντρεύτηκε, έκανε 4 παιδιά και έχει 3 εγγόνια

H 48χρονη Νατάσα, είναι μια γυναίκα δυνατή, μαχήτρια, που αγαπά τη ζωή και έβαλε σκοπό από πολύ μικρή να ζήσει και να μην αφήσει ούτε μια μέρα να πάει… χαμένη!

Αρρώστησε όταν ήταν 22 μηνών από πολιομυελίτιδα και από τότε έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μπορεί  κάποιες φορές η αναπηρία της να την φόβισε, όμως δεν στάθηκε αρκετή για να την κάνει να παραιτηθεί  από τη ζωή. Στα 19 της γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Δημήτρη, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου γιατί ήθελε με αυτή την τόσο αισιόδοξη, χαμογελαστή και δυνατή γυναίκα, να δημιουργήσει οικογένεια.  Τελικά μαζί έκαναν 4 παιδιά και απέκτησαν 3 εγγόνια.

«Κοιταχτήκαμε και με την πρώτη ματιά υπήρχε αυτή η αγάπη που λέμε. Εγώ του έδειξα τον εαυτό μου και όχι την αναπηρία μου και αυτός αυτό είδε σε μένα γι΄ αυτό με πλησίασε.» εξομολογείται η ίδια.

Η αναπηρία της Νατάσας, δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο για το ζευγάρι που έχει μια όμορφη και φυσιολογική ζωή.

«Ο άλλος άνθρωπος σε βλέπει όπως είσαι, δεν βλέπει την αναπηρία σου και έρχονται όλα μόνα τους, απλά…»προσθέτει.

Η 48χρονη διέψευσε όλους όσοι μπορεί να την κοίταγαν με καχυποψία για το αν θα κατάφερνε να γεννήσει αλλά και να μεγαλώσει 4 παιδιά!

«Όταν πήγαιναν τα παιδιά δημοτικό, έπρεπε κάποιος να τα πάει σχολείο. Πήρα ένα ηλεκτροκίνητο καροτσάκι που είχε πίσω σαν σκαμνάκι και έβαζα τα δίδυμα, το άλλο το κρατούσα στα πόδια μου και πηγαίναμε στο δρόμο 4 άτομα, σε μια αναπηρική καρέκλα. Ο κόσμος κοίταγε, έκανε το σταυρό του και θαύμαζε.» τονίζει.

Η Νατάσα, όταν ήταν μικρή ήθελε να παίξει στο θέατρο, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς κατάφερε να παίξει για 4 μήνες σε θέατρο στην Αθήνα αλλά και για μια παράσταση σε θέατρο στην Κωνσταντινούπολη. «Έδωσα μια κλωτσιά στην πόρτα και είπα ότι θα ζήσω»,  είναι η φράση που λέει συχνά.

πηγή: www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika