Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα Δια Βίου Εκπαίδευση και Αναπηρία – 19/6

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amea2

Ημερίδα Δια Βίου Εκπαίδευση και Αναπηρία – 19/6

 

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για την ημερίδα της ΕΣΑμεΑ την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με ώρα έναρξης 9.30 το πρωί, με θέμα «Δια Βίου Εκπαίδευση και Άτομα με Αναπηρία».

 

Στην Ημερίδα θα γίνει παρουσίαση της φιλοσοφίας και των στόχων του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία» ενώ θα λειτουργήσουν δύο ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστούν το ζήτημα της διαλεκτικής σχέσης της εκπαίδευσης ενηλίκων με το αναπηρικό κίνημα και το θέμα της διά βίου εκπαίδευσης στην περίπτωση των ατόμων με βαριές αναπηρίες.

 

Στην Ημερίδα έχουν κληθεί να μιλήσουν ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες, άτομα με αναπηρία κ.ά. προκειμένου να δοθούν ερεθίσματα για κριτική προσέγγιση και γόνιμο διάλογο σε θέματα διά βίου εκπαίδευσης και ατόμων με αναπηρία.

 

Οι εργασίες της ημερίδας θα μεταδίδονται μέσω live streaming (σε ζωντανό χρόνο) από την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esamea.gr

 

Στη λήξη της Ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Επισυνάπτονται η πρόσκληση, το ανανεωμένο πρόγραμμα και η φόρμα συμμετοχής  http://www.esaea.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika