Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ηλεία: Πατέρας και κόρη πέθαναν αβοήθητοι από την εξάντληση; Δραματικές λεπτομέρειες…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

patris

Περιπλέκεται το μυστήριο για το θάνατο πατέρα και κόρης – Τα στοιχεία “δείχνουν” εξάντληση και αφυδάτωση – Τι προβληματίζει τους αστυνομικούς

– Πιθανολογείται ότι έχασαν τον δρόμο προσπαθώντας να βρουν συγγενικό τους σπίτι
– Πρώτος φαίνεται να πέθανε ο πατέρας και στην συνέχεια η κόρη του μάλλον από την εξάντληση
– Πορτοφόλια, λεφτά και προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν όλα άθικτα
– Τα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια για το θάνατό τους
– Ο ιατροδικαστής “βλέπει” εξάντληση και αφυδάτωση
– Η “περίεργη” διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο πριν το τραγικό τέλος

Μια λάθος στροφή ήταν αυτή που οδήγησε στον θάνατο πατέρα και κόρη; Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν αυτό ακριβώς. Ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, έζησαν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο γιατί έχασαν τον δρόμο τους.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχθηκε το πρωί της Δευτέρας, (08/08) όταν ένας ιδιοκτήτης βοσκότοπου βρήκε στο πουθενά νεκρούς πατέρα και κόρη.  Ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά που για πολύ καιρό δεν πατά ανθρώπου πόδι, στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

hleia_father1

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στην Ηλεία και ακόμα και οι αστυνομικοί, δε μπορούν να βγάλουν ένα πρώτο συμπέρασμα για το πώς οι δύο άνθρωποι, ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του, άφησαν την τελευταία πνοή τους.

Είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου και σήμερα “γράφτηκε” ο τραγικός επίλογος, όταν βρέθηκαν νεκροί. Ο πατέρας, μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του έξω από το αυτοκίνητο, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Τόσο η πόρτα του οδηγού όσο και η πόρτα του συνοδηγού ήταν ανοιχτές…

Θυμίζουμε ότι όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας με την κόρη του, είχαν πάει στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελαν να ανάψουν κερί. Μετά την εκκλησία όμως, ήταν σα να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε. Δεν έδωσαν ξανά, κανένα σημάδι ζωής…

Ιατροδικαστής: Πέθαναν από παθολογικά αίτια

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ούτε ο ιατροδικαστής “είδε” κάτι που να τον οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή “δείχνουν” παθολογικά αίτια, με έντονα σημάδια εξάντλησης και αφυδάτωσης.

Κι ίσως αυτά τα στοιχεία, να ενισχύουν περισσότερο το σενάριο, που θέλει πατέρα και κόρη να χάθηκαν στο δρόμο, επιστρέφοντας από την εκκλησία και τελικά να άφησαν την τελευταία πνοή του προσπαθώντας να φτάσουν πίσω στο χωριό ή στο σπίτι ενός προσώπου του περιβάλλοντός τους, εκεί, στην περιοχή.

Τι τους οδήγησε όμως να βγουν από την άσφαλτο και να οδηγούν μέσα στα χωράφια; Αυτό, είναι μόνο ένα από τα πολλά ερωτήματα που γεννά η περίεργη αυτής υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Θεοδώσης Πάνου Φωτογραφίες και βίντεο: IliaLive, PatrisNews / www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika