Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για το εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ 2015

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5f652bc6d1ff83c98e8556bb07d69549_L1

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για το εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ 2015

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στο oaed.gr για το ειδικό εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ 2015. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30ή Νοεμβρίου 2015 στις 15.00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και στις 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα (1/12/2015).

Δείτε εδώ  Όλη η εγκύκλιος του ΟΑΕΔ για το Εποχικό Επίδομα 2015

Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.

 

www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika