Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οικογενειακή τραγωδία στην Αίγινα! 29χρονη ακρωτηριάστηκε- ΝΕΚΡΟΙ η κόρη και ο άντρας της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

oikogeneiaki_tragodia

Οικογενειακή τραγωδία στην Αίγινα! 29χρονη ακρωτηριάστηκε- ΝΕΚΡΟΙ η κόρη και ο άντρας της

Ένας 16χρονος σοβαρά τραυματισμένος από τη σύγκρουση των σκαφών

Μαύρη μέρα για μια οικογένεια η βόλτα με τη βάρκα στην Αίγινα, που έμελλε να αποβεί σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η 29χρονη Ουκρανή που ακρωτηριάστηκε στο δυστύχημα που έγινε μεταξύ Πέρδικας και Μονής, είναι μητέρα του κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό μετά τη σύγκρουση των σκαφών. Εντωμεταξύ, νεκρός είναι και ο σύζυγος της 29χρονης και πατέρας της μικρής, ο οποίος επίσης επέβαινε στη λάντζα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Κέντρου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας, «στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, διακομίσθηκαν 4 νεκροί, 3 ενήλικες 44 και 58 ετών και ένας άνδρας μεσήλικας 40-50 ετών , αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων καθώς και ένα ανήλικο κοριτσάκι 5 ετών, όπως επίσης και 16 τραυματίες, εκ των οποίων πιο σοβαρά μία γυναίκα 29 ετών αλλοδαπή, με μερικό ακρωτηριασμό αριστερής κνήμης και ένας έφηβος 16 ετών, με τραύματα και επαπειλούμενο αεραγωγό.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή των 2 ανωτέρω τραυματιών και επιπλέον άλλων τριών ενηλίκων για περαιτέρω αντιμετώπιση σε Νοσοκομεία της Αθήνας.

Σε συνεννόηση με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ, οργανώθηκε η διακομιδή τους με πλωτό μέσο συνοδεία ιδιώτη γιατρού, στο Λιμάνι του Πειραιά. Από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν, η κοπέλα στο ΓΝ «ΚΑΤ» η οποία έχει υποβληθεί σε χειρουργείο για συγκόλληση του μέλους της, ο 16χρονος και 2 ακόμα τραυματίες στο ΓΝ Νίκαιας, και ένας τραυματίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, λόγω της ιδιότητας του (αστυνομικός).

Από τους υπόλοιπους 11 που διακομίστηκαν στο ΚΥ Αίγινας, οι 5 έλαβαν εξιτήριο ενώ οι άλλοι 6 παραμένουν ακόμα για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση των τραυματιών είναι καλή».

Ιδιοκτήτης ταχύπλοου: «Δεν είδα τίποτα»

Ο ιδιοκτήτης του ταχύπλοου που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος, ο οποίος συνελήφθη, είπε: «Δεν είδα τίποτα». Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είδε τη λάντζα γι’ αυτό και έπεσε πάνω της,  ή πως όταν την είδε δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea