Newsitamea.gr
CELEBRITY

Είχα καρκίνο στο νεφρό, φοβόμουν μήπως δεν ξυπνούσα μετά το χειρουργείο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

324

Εξαιρετικά δύσκολο ήταν το περσινό καλοκαίρι για την Μάντα Παπαδάκου αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι κάτι συνέβαινε στο νεφρό μου. Ύστερα από διάφορες εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι ήταν ένας καρκινικός όγκος. Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να βρω με ποιον τρόπο θα τον αφαιρέσω. Λόγω της ηλικίας μου αλλά και του επαγγέλματος μου, μου είπαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί ρομποτικά. Έκανα το χειρουργείο στο St. Michael στο Τορόντο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Freddo και τη Σάσα Σταμάτη το πρώην μοντέλο.

Στην αρχή, όπως η ίδια τόνισε, αυτό που αισθάνθηκε ήταν φόβος όταν όμως οι γιατροί της εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη, ηρέμησε.

«Προσευχήθηκα στον Θεό. Έλεγα “αν μπω στο χειρουργείο, θα ξυπνήσω ή όχι;” Δεν θέλω να το παίζω κακομοίρα, και να σκέφτομαι αρνητικά. Είναι κάτι που συνέβη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που επέτρεψα να μου συμβεί, γιατί πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε όλο αυτό. Κάπνιζα, δεν έτρωγα σωστά, δεν έπινα αρκετό νερό και πάνω από όλα επέτρεπα πράγματα να με επηρεάζουν ψυχολογικά. Το στρες, όπως και οι γιατροί με ενημέρωσαν, ενθαρρύνει τον καρκίνο».

Καρκίνος στα νεφρά: Αναγνωρίστε τα συμπτώματα!!!

Ο καρκίνος του νεφρού ή νεφροκυτταρικό καρκίνωμα είναι η τρίτη συχνότερη κακοήθεια του ουροποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται συχνότερα σε άντρες, συνήθως στην έκτη και έβδομη δεκαετία της ζωής.

Δείτε ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου και ποια είναι τα συμπτώματα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ). ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το κρύψω από τα παιδιά μου

Efi Nika