Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η τραγική ειρωνεία για την μητέρα που βρέθηκε νεκρή στη Μεσσηνία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

catchy_ma.jpg

Θρίλερ με τη δολοφονία 35χρονης στους Γαργαλιάνους: Ανακρίνεται ο σύζυγός της

To θύμα της δολοφονίας στους Γαργαλιάνους είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του 2016 για την Μεσσηνία – Είχε άλλα 3 παιδιά – Φέρει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Το παζλ των τελευταίων ωρών πριν φύγει από το σπίτι της στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας αργά χθες το βράδυ η άτυχη Γεωργία Φιλοπούλου προσπαθούν να ανασυνθέσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Μεσσηνία για να βρουν το στοιχείο εκείνο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δολοφόνου της. Ταυτόχρονα αναζητούν τις απαντήσεις στο τι ήταν αυτό που ώθησε το δράστη να κόψει το νήμα της ζωής της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών.

Η χρονιά για τη Γεωργία Φιλοπούλου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το 2016 σημαδεύτηκε από τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, που ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε φέτος στη Μεσσηνία. Ωστόσο, στην εκπνοή της, η χρονιά που ξεκίνησε με μια νέα ζωή, κλείνει με θάνατο. Αυτές τις ώρες, στην ασφάλεια έχει οδηγηθεί για να δώσει κατάθεση ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή Λεύκη των Γαργαλιάνων. Ο σύζυγός της είναι ο τελευταίος που είδε την Γεωργία Φιλοπούλου ζωντανή και ήταν ο ίδιος που τη βρήκε νεκρή μαζί με εργάτες που θα μάζευαν μαζί του ελιές στα χωράφια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σύζυγός της Αναστάσιος, έχει καταθέσει ότι είχαν κάποια προβλήματα ως ζευγάρι, χωρίς να τα προσδιορίζει με λεπτομέρειες, ενώ όπως φέρεται να υποστηρίζει, η γυναίκα  έφυγε αργά χθες το βράδυ από το σπίτι τους για «να πάει κάπου». Αυτό το «κάπου» όμως, δεν το προσδιορίζει.

Σημειώνεται, ότι η  γυναίκα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ.Νίκο Κωτακίδη που έκανε αυτοψία στο χώρο και θα διενεργήσει στη συνέχεια νεκροψία και νεκροτομή, «τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος επήλθε από κακώσεις δια βολίδων πυροβόλου κυνηγετικού όπλου Δεν έχει εξεταστεί ακόμα το πτώμα και δεν μπορώ να πω αν ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής “.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου με άδεια. To όπλο έχει ήδη παραληφθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας της την αναζητούσε από τις 7:30 το πρωί, μέχρι που τη βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού και το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το ερώτημα που προκύπτει για τους αστυνομικούς και έως τώρα δεν έχει απαντηθεί είναι γιατί ο σύζυγος άρχισε να την αναζητεί από το πρωί και όχι νωρίτερα: μια μητέρα τεσσάρων παιδιών έλειπε όλη τη νύχτα και ο σύζυγος άρχισε να την αναζητά μόλις το πρωί.

Όταν ο σύζυγός της Αναστάσιος την εντόπισε μέσα στα αίματα, νεκρή, σοκαρισμένος, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Η Γεωργία Φιλοπούλου πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για Καλαμάτα, την 1η Ιανουαρίου και ήταν μάλιστα το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το έτος.

Δείτε βίντεο:

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika