Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση της μικρής Άννυ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

annu1_

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση της μικρής Άννυ

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το φρικιαστικό θάνατο της μικρής Άννυ που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εχθές στη εκπομπή τα “Καρντάσιανς”, μίλησε ο γνωστό ψυχίατρος, κ. Δημήτρης Σούρας και τεχνικός σύμβουλος της υπόθεσης και αποκάλυψε πως ο μάρτυρας κλειδί , ο Νικολάι, δεν έχει έρθει να καταθέσει γιατί η ανακρίτρια δεν δέχτηκε το αίτημα που υπέβαλλε ο δικηγόρος της μητέρας.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή, «Ζητήσαμε να φωνάξουν τον Νικολάι από την Βουλγαρία αλλά η κυρία ανακρίτρια δεν το δέχτηκε. Δεν δέχεται να έλθει για να μάθουμε την αλήθεια… Ήταν παρών; Ήταν μαζί με τον πατέρα; Έκανε κάτι; Δεν έκανε; Δεν το δέχτηκε… Ο κύριος Γεωργίου θα πάει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών. Δεν δεν έχει δικαίωμα αυτή η μάνα, εφόσον δεν είναι συμμέτοχος στο έγκλημα, να μάθει τι έγινε; Αυτή η μάνα καλή ή κακή, έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια, διότι δεν ήταν εκεί. Όλοι το ξέρουμε ότι ήταν στη Γερμανία και έφερνε λεφτά. Η ανακρίτρια δεν το δέχτηκε, είπε ότι δεν αξίζει να έρθει, δεν με ενδιαφέρει. Δηλαδή μας αποσπά από την αλήθεια. Ούτε καν έγινε το αίτημα, δεν το δέχτηκε. Είναι τεράστιο θέμα. Είναι κλειδί…».

[youtube id=”7reMe5ykP3o” width=”620″ height=”360″]

 

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika