Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η συγκινητική στιγμή που νεαρή πλένει και ταΐζει την ανήμπορη γιαγιά της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

gia21

Η συγκινητική στιγμή που νεαρή πλένει και ταΐζει την ανήμπορη γιαγιά της.

Το μήνυμά της που συγκλόνισε

Οικογένεια σημαίνει ότι κανείς δεν μένει πίσω, ούτε και ξεχνιέται, ακόμα κι αν είναι ηλικιωμένος, έχει γκρίζα μαλλιά και δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του.

Μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες έχει αποδεχθεί απόλυτα αυτή τη φιλοσοφία αφού προσφέρθηκε να ταΐσει και να κάνει μπάνιο την 98χρονη γιαγιά της, η οποία είναι πολύ αδύναμη για να σταθεί μόνη της ή να περπατήσει. Η γλυκιά εγγονή δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες, από τις συγκινητικές στιγμές, στο λογαριασμό της στο Facebook και χιλιάδες άνθρωποι έστειλαν μηνύματα αγάπης για την πράξη της. Η γυναίκα ονομάζεται Jen Ampler και ζει στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν επισκέφτηκε τη γιαγιά της και έχουν λάβει πάνω από 35.000 κοινοποιήσεις και 170.000 αντιδράσεις από τις 24 Ιουνίου. Στη δημοσίευση η νεαρή κοπέλα έγραψε: «Από τότε που γεννήθηκα, είσαι αυτή που με πρόσεξε και με μεγάλωσε, γιαγιά. Όταν σου έδινα φαγητό και σε έκανα μπάνιο, εγώ δεν μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά έκλαιγα, γιατί θυμήθηκα ότι όταν ήμουν παιδί, ήσουν η μόνη που έκανες αυτό για εμάς. Τώρα που είσαι 98 ετών σε παρακαλώ άφησέ μας να το ξεπληρώσουμε. Σε αγαπώ τόσο πολύ και παρακαλώ να είσαι δυνατή. Εμείς δεν θα σε εγκαταλείψουμε ακόμα κι αν έχεις γεράσει».

Η ίδια εξηγεί επίσης ότι λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να την βοηθήσει να σηκωθεί και να σταθεί μόνη της, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ωστόσο η ηλικιωμένη γιαγιά της, τής είπε ότι δεν μπορούσε πλέον να το κάνει. «Αφήσέ μας να είμαστε τα χέρια και τα πόδια σου επειδή αυτό δεν είναι αρκετό για όλες τις θυσίες που έχεις κάνει για εμάς. Σ’ αγαπώ και κλαίω τόσο πολύ γιαγιά», έγραψε στο σπαρακτικό μήνυμα που έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες.

gia3

gia1

gia2

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika