Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η πιο θαρραλέα μάνα και σύζυγος: ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία πριν φύγει;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

1410359076111_wps_1_John_Mauremootoo_john_and

Η πιο θαρραλέα μάνα και σύζυγος: ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία πριν φύγει;

Η Κλέρ (ClareMauremootoo) διεγνώσθη με μια ανίατη ασθένεια το 2006. Μετά από ένα στραμπούληγμα βρέθηκε στο νοσοκομείο για 3 μήνες όπου και διαπιστώθηκε πως η ασθένεια, της επιτίθεται ραγδαία. Μέσα στον επόμενο μήνα βρέθηκε σε αμαξίδιο.

Λίγους μήνες μετά ξεκίνησε να νοσηλεύεται μόνιμα, καθώς έπασχε από τη Νόσο του κινητικού νευρώνα. Η συγκεκριμένη ασθένεια χτυπά την κινητικότητα των μυών, επηρεάζοντας σοβαρά την ομιλία, το περπάτημα, την κατάποση και τη γενική κινητικότητα του σώματος. Προκαλεί μια μόνιμη αναπηρία η οποία οδηγεί στο θάνατο.

1410359076120_wps_2_John_Mauremootoo_clare_wi

Όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης της, αποχαιρέτησε τους δυο γιους της, τον Τζάκ και τον Μπέν(10 και 7 χρόνων αντίστοιχα τότε). Είχε όμως και μια τελευταία επιθυμία προς το σύζυγο της: του ζήτησε να βρει μια νέα αγάπη και μια μητέρα που θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της. Να μη σταματήσει τη ζωή του αλλά να συνεχίσει!

Λίγες εβδομάδες μετά απεβίωσε στα χέρια του συζύγου της, του Τζον. Ο Τζον τήρησε την υπόσχεση του και ένα χρόνο μετά, γνώρισε τη Τζούλι, μέσα από ένα ιντερνετικό σάιτ γνωριμιών. Η Τζούλι έχει επίσης 2 παιδιά. Σύντομα μετακόμισαν και ξεκίνησαν να ζουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

1410351212245_wps_15_John_Mauremootoo_Julie_on

Μέχρι το 2012 όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο Τζον δηλώνει: εκπλήρωσα την επιθυμία της Κλερ και είμαι σίγουρος πως είναι ευτυχισμένη από εκεί που μας βλέπει, ξέροντας ότι είμαστε ευτυχισμένοι και εμείς εδώ!

 

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: dailymail.co.uk

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Ελπίζουμε σε θαύμα»: Εφιάλτης για 13χρονη, τυφλώθηκε από ένα λάθος που κάνουμε όλες με τις βαφές μαλλιών – ΦΩΤΟ

Efi Nika