Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η “νεκρή και θαμμένη” γυναίκα του εμφανίστηκε… στην τηλεόραση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nekri

Η “νεκρή και θαμμένη” γυναίκα του εμφανίστηκε… στην τηλεόραση

Ο άντρας δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη

Όταν οι γιατροί από την Καζαμπλάνκα είπαν στον Abragh Mohamed ότι η σύζυγός του υπέκυψε στα τραύματα της μετά από τροχαίο ατύχημα και εκείνος κανόνισε την κηδεία της, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα την ξανάβλεπε μετά από λίγο καιρό και μάλιστα… στην τηλεόραση!

Η γυναίκα εμφανίστηκε δύο χρόνια μετά το «θάνατό» της σε δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα επανασύνδεσης ανθρώπων που έχουν χαθεί και αναζητούσε το σύζυγό της. Η ίδια τηλεφώνησε στην εκπομπή λέγοντας ότι είχε χάσει την επαφή με τον σύζυγό της και έδωσε το όνομά του και την πρώην διεύθυνση του. Ο «χήρος» δεν παρακολουθούσε το πρόγραμμα όταν η γυναίκα τηλεφώνησε για να τον εντοπίσουν, αλλά οι φίλοι του που το είδαν σε ζωντανή μετάδοση δεν πίστευαν στα αυτιά τους και του μετέφεραν το συμβάν.

Ο Abragh είπε στον ισπανικό Τύπο: «Δεν ήξερα ότι ήταν ένα διαφορετικό σώμα αυτό που θάψαμε και ότι η σύζυγός μου ήταν ακόμα ζωντανή». Ερωτήματα εγείρονται τώρα αφενός για το πώς συνέβη η λάθος ταφή και ποιας το σώμα δόθηκε στον άνδρα, αφετέρου πώς για δύο χρόνια η γυναίκα δεν είχε έρθει σε επαφή με το σύζυγό της. Σύμφωνα με την Mirror ένα σενάριο είναι ότι εκείνη έχασε τη μνήμη της προσωρινά και μόλις επανήλθε άρχισε να αναζητά τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι ζούσε στη μικρή ορεινή πόλη της Azilal. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο, οι γιατροί ενημέρωσαν τον σύζυγό της ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει αλλά θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση, είτε ζήσει είτε όχι, να καταβληθεί ένα ποσό για τα έξοδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άνδρας ταξίδεψε 4 ώρες για να πάει στο σπίτι του και όταν επέστρεψε με τα μετρητά, του είπαν ότι η σύζυγός του είχε πεθάνει. Αργότερα, έλαβε αυτό που νόμιζε ότι ήταν το σώμα της, τυλιγμένο σε ένα σάβανο και τοποθετημένο ήδη σε ένα φέρετρο το οποίο μεταφέρθηκε στο Azilal για την ταφή της. Ο ίδιος δεν κοίταξε το πρόσωπο της ποτέ καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θάβει λάθος άτομο…

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika