Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η καλλονή που πέθανε άστεγη και μόνη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

BA517FF

Η καλλονή που πέθανε άστεγη και μόνη.

Παρά την εποχή της διασημότητας κανείς δεν έχει αναζητήσει τη σορό της…

Στους δρόμους άφησε την τελευταία της πνοή η 68χρονη Damarys Ruiz, που έζησε την άνοδο στο λαμπερό κόσμο της δημοσιότητας και την πτώση στη μοναξιά της ζωής στο δρόμο.

Η καλλονή από τη Βενεζουέλα που είχε πτυχίο νομικής είχε περάσει τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής της χωρίς σπίτι καθώς ήταν άστεγη.

Στα 26 της, το 1973, κέρδισε μία θέση στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Venezuela, εκπροσωπώντας την πατρίδα της, την πολιτεία Sucre, στα βόρεια της χώρας.

missvenezouela2

Παρότι δεν ήταν πολύ ψηλή, γράφει η Daily Mail, εντυπωσίασε τους κριτές με την εξυπνάδα της και το σώμα της που είχε καμπύλες.

Η αναγνώριση και η διασημότητα δεν της εξασφάλισαν όμως μια καλύτερη ζωή. Αφότου αποφάσισε να μην ακολουθήσει καριέρα νομικού άρχισε να πουλά χειροτεχνήματα και faux κοσμήματα στο Καράκας.

Δεν είχε ποτέ κανονικό σύντροφο και ζούσε με τον αδελφό της, ο οποίος λέγεται πως τη ζήλευε πολύ και δεν της επέτρεπε καμία ελευθερία.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της το 2005 η Ruiz είχε πει: «Με άφηνε να πεινάσω, συχνά με απειλούσε και με χτυπούσε. Είχα καλέσει επανειλημμένως την αστυνομία αλλά ποτέ δεν έκανε τίποτα».

Η γυναίκα δεν άντεχε πια την ψυχολογική κακοποίηση και το 2000 έφυγε από το σπίτι. Καθώς δεν είχε πουθενά να πάει, άρχισε να ζει στο δρόμο.

«Την έβλεπα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και της μιλούσα για πολύ ώρα. Η ζωή της είχε καταλήξει πολύ καταθλιπτικά, χωρίς στήριξη από την οικογένειά της ή τους φίλους της. Δεν έβλεπε καμία διέξοδο από την παγόδα στην οποία είχε πέσει», λέει η Rosalba Gomes, που γνώριζε τη Ruiz τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της. «Ήταν μια όμορφη γυναίκα εσωτερικά και εξωτερικά. Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος, μορφωμένη και πολύ καλός συνομιλητής. Ήταν δικηγόρος με πολυετείς σπουδές και είχε γνώμη για όλα. Μου άρεσε να ακούω τις ιστορίες της, μιλούσαμε για όλα», προσθέτει.

Η σορός της 68χρονης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Καράκας όπου επισήμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Δεν έχει αναγνωριστεί από την οικογένειά της καθώς κανείς δεν έχει εμφανιστεί για να την αναζητήσει…

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika