Newsitamea.gr
AMEA news ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ετήσια έκθεση της REHACARΕ στο Düsseldorf της Γερμανίας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

newamea1

Η ετήσια έκθεση της  REHACARΕ στο Düsseldorf της Γερμανίας

Η ετήσια έκθεση της  REHACARΕ, η οποία θα λάβει χώρα στο Düsseldorf της Γερμανίας από 28 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2016,  αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών τόσο για τους παγκόσμιους επαγγελματίες του χώρου, όσο και για τα πάσχοντα άτομα. Η έκθεση συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση και επέκταση της κοινωνικής συμμετοχής καθώς και στην αυτοδιάθεση και την αξιοπρεπή περίθαλψη.

Οι ως επί τω πλείστον μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με καινοτόμες λύσεις  σχεδόν για κάθε τομέα της ζωής και  κάθε αναπηρία. Σύμφωνα με τον BAG Selbsthilfe , τον Γερμανικό Ομοσπονδιακό Σύνδεσμο ομάδων αυτοβοήθειας που εδρεύει  στο Ντίσελντορφ , η REHACARE είναι η πιο βαθιά ριζωμένη έκθεση στο μυαλό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και  χρόνιες παθήσεις από οποιαδήποτε άλλη εμπορική έκθεση.

Ενδεικτικά θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι στη REHACARE 2015 ένα σύνολο από 754 εκθέτες από 37 χώρες παρουσίασαν τα νέα και προηγμένα προϊόντα τους που αφορούσαν τα πάσχοντα άτομα και τις οικογένειές τους και ένα διεθνές ακροατήριο επαγγελματιών. Περισσότεροι από 100 σύνδεσμοι αυτοβοήθειας ενώσεις και οργανώσεις ήταν σε ετοιμότητα να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα πολιτικής που σχετίζονται με την αναπηρία και την υγεία . Ο αριθμός των επισκεπτών ανήρθε στους 39.000.

Η REHACARE δεν είναι απλά μια έκθεση εμπορικού χαρακτήρα αλλά προάγει παράλληλα και το ανθρώπινο στοιχείο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.rehacare.com ή επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR Σωκράτους 13 | 14561 Αθήνα | T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: grid@gridmds.eu

reh0000_

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea