Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Η έκθεση MEDICA 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

098765434

Η εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED 2016 παρέχουν ισχυρό κίνητρο για τη διεθνή βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας

Για ακόμα μια φορά, η μεγαλύτερη ιατρική εμπορική έκθεση του κόσμου  MEDICA και η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση προμηθευτών COMPAMED, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο Duesseldorf, τροφοδότησαν με ισχυρό κίνητρο τη διεθνή βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας. Καθημερινά, από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου 2016, ειδικοί από όλους τους τομείς της βιομηχανίας της υγείας επιβεβαίωναν ότι η εισροή επισκεπτών ήταν διαρκώς υψηλή (συνολικά 127.800), στα 19 περίπτερα της έκθεσης. Εκτός από τη συναρπαστική θεματολογία σε όλους τους τομείς, η οποία φόρτιζε την ατμόσφαιρα θετικά, σημειώθηκε πάνω από όλα η ριζική αλλαγή των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των προμηθευτών και των πελατών. Ο καθαρά προϊοντικός προσανατολισμός ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι εταιρίες ιατρικής τεχνολογίας διαπραγματεύονται συνεργασίες συστημάτων με νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις που έχουν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της ολοκληρωμένης βελτιστοποίησης της διαδικασίας.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι ιατρικές εταιρείες τεχνολογίας εστιάζουν στους υψηλά ιστάμενους φορείς λήψης αποφάσεων από την πλευρά της ζήτησης, ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από τη διαχείριση των νοσοκομείων καθώς και  τους φορείς που σχετίζονται με τις αποφάσεις για αγορές. H MEDICA  βιώνει πλήρως αυτή τη τάση. Πάνω από το 80 τοις εκατό των εμπορικών επισκεπτών μας έχουν σημαντική εξουσία στη λήψη αποφάσεων », αναφέρει ο Joachim Schäfer, διευθυντής της Messe Duesseldorf. Και άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να έρθουν στο «παιχνίδι» για τους περισσότερους από 5.000 εκθέτες της MEDICA 2016 (ο μεγαλύτερος αριθμός εκθετών μέχρι σήμερα), σε σχέση με την εξαγωγική δραστηριότητα, η οποία βρίσκεται σε  ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό ανάπτυξης. Όπως εξηγεί ο Joachim Schäfer, «Η συμμετοχή στη MEDICA, για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τη δημιουργία επαφών σε όλες τις σημαντικές αγορές, είναι απλά απαραίτητη. Οι ειδήμονες επισκέπτες μας ήρθαν από 135 διαφορετικές χώρες, με τις αναδυόμενες χώρες της Ασίας να είναι ιδιαίτερα καλά εκπροσωπημένες. Φτάσαμε ένα νέο ρεκόρ με το ποσοστό των διεθνών επισκεπτών να φτάνει τα 60 τοις εκατό».

Άμεσα συνδεδεμένη με τη MEDICA, πραγματοποιήθηκε για 25η φορά η COMPAMED. Η COMPAMED είναι η κορυφαία έκθεση για τους προμηθευτές στην βιομηχανία της ιατρικής τεχνολογίας. Στα δύο περίπτερα (8a και 8b), καθώς και σε δύο φόρουμ εμπειρογνωμόνων, οι 19.000 επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν για τις καινοτομίες και τις σχετικές τάσεις στην εξέλιξη των προϊόντων από τους 774 εκθέτες από 37 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

111

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής για την επόμενη MEDICA και COMPAMED στο Duesseldorf είναι από 13-16 Νοεμβρίου 2017.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε την φίλη της κρεμασμένη: Νεκρή 22χρονη στα Χανιά, αυτοκτόνησε στο σπίτι της

Efi Nika

Τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι 30άρηδες

Efi Nika

Έπιασε το στήθος του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο: Σοκ στον αγώνα Ουντινέζε – Ρόμα, «πάγωσαν» οι παίκτες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika