Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΕΕΑΣΚΠ στο Πανελλαδικό, Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

skp

Ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει Πανελλαδικό, Παν- αναπηρικό συλλαλητήριο!

Η ΕΕΑΣΚΠ θα συμμετέχει στο Πανελλαδικό, Παν – Αναπηρικό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στην Πλατεία Ομόνοιας, ώρα 10:00 το πρωί.

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας καλεί τα μέλη της και τις οικογένειές τους, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να συμμετέχουν στο Πανελλαδικό, Παν-Αναπηρικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στην Πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα.

Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι και οι εθελοντές του Σωματείου, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα : 2610422655, 6936826400 , προκειμένου να προγραμματιστεί η μετάβαση προς Αθήνα σε συνεργασία με το παράρτημα της ΕΣΑμεΑ Πάτρας, για την παρουσία μας, στο Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο για να διαδηλώσουμε ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της.

Τα Άτομα με ΣΚΠ, που πάσχουν από χρόνια, ανίατη και συνεχώς επιδεινούμενη νόσο που οδηγεί σε αναπηρίες θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με άλλους φορείς ΑμεΑ και θα στείλουν το μήνυμα ότι η δραματική κατάσταση που βιώνουν θα πρέπει να σταματήσει άμεσα!

Απαιτούμε να αρθούν τα άδικα μέτρα περικοπών και να αναθεωρήσουν με γνώμονα τη λογική, τη συνέπεια και την κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ θα συνταχθούν δυναμικά σε αυτόν τον αγώνα του σεβασμού στα θεμελιώδη δικαιώματα των ΑμΣΚΠ .

Η μαζική ενωτική και δυναμική συμμετοχή αποτελεί ηθικό χρέος όλων μας!

ΜΗΝΥΜΑ ΕΕΑΣΚΠ

Ας σταματήσουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ την περιθωριοποίηση των ΑμΣΚΠ
Λέμε ΟΧΙ στην Κοινωνική και Οικονομική εξαθλίωση των ΑμΣΚΠ !
Λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρεπή διαβίωση των ΑμΣΚΠ !
Όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

 

M.M.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou