Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

H 9χρονη γράφει τι θα γινόταν “αν πέθαινε” και μας τρομάζει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

PAIDI

H 9χρονη γράφει τι θα γινόταν “αν πέθαινε” και μας τρομάζει

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη φαντασία. Είναι γνωστό επίσης ότι πολλές φορές, χωρίς τα ίδια να το γνωρίζουν, λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες και κάνουν τις πιο εύστοχες ερωτήσεις.

Μερικές φορές, όμως, τα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν πολύ αρνητικά συναισθήματα. Δεν το θέλουν, αλλά εκφράζουν πράγματα, σκέψεις και απόψεις που προκαλούν φόβο.

Πολλές φορές στο παρελθόν παιδάκια έχουν σοκάρει τους γονείς και τους δασκάλους τους με όσα γράφουν στις εκθέσεις τους. Αυτή τη φορά ήταν ένα 9χρονο κοριτσάκι που έγραψε την άποψή του για τον θάνατο.

Το θέμα της έκθεσης που έπρεπε να αναπτύξει ήταν “If I Died” (Αν πέθαινα). Η απάντηση που έδωσε σοκαριστική…

Η έκθεση του 9χρονου κοριτσιού

Αν δυσκολεύεστε να διαβάσετε το παραπάνω…

“Ιf I died I would probably like it. Why? Because things would be so much easier. Like if I was dead I wouldn’t have homework, and I wouldn’t have to be scared to die because I’m already dead. Also I wouldn’t be bullied. I’m now dead so I could do whatever I want in heaven or can become evil and haunt everyone, but I’d rather go be dead in Heaven”.

“Αν πέθαινα, μάλλον θα μου άρεσε. Γιατί; Επειδή τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Για παράδειγμα, αν ήμουν νεκρή, δεν θα χρειαζόταν να διαβάζω τα μαθήματά μου και δεν θα φοβόμουν μήπως πεθάνω, γιατί θα ήμουν ήδη νεκρή. Επίσης δεν θα ήμουν θύμα bulling. Τώρα είμαι νεκρή και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω στον ουρανό ή μπορώ να γίνω δαιμονική και να τους στοιχειώνω όλους, αλλά θα προτιμούσα να πεθάνω και να πάω στον Παράδεισο”.

Σύμφωνα με την δασκάλα, το κοριτσάκι πρέπει καθημερινά να γράφει εκθέσεις επειδή έχει αρκετά χαμηλούς βαθμούς και μπορεί αυτό να την πιέζει αρκετά.

Η άποψή της είναι εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις εννέα ετών. Και ανησυχητική, συνάμα, αφού σε μία ηλικία που τα παιδιά πρέπει να γεύονται κάθε στάλα της ζωής, η συγκεκριμένη μικρή, βλέπει τον θάνατο ως λύτρωση… Εκτός, και μακάρι, αν κάνει μία μεγάλη πλάκα.

 

www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika