Newsitamea.gr
CELEBRITY ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γνωστή δημοσιογράφος εξομολογείται: “Πάλεψα με τον καρκίνο. Πώς ο σκύλος μου μού έσωσε τη ζωή”!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Η Μαίρη Κοντολούρη εργαζόταν ως δημοσιογράφος όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη δουλειά της για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Έκανε κάτι δικό της το οποίο μάλιστα γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση. Έγινε η ιδιοκτήτρια της πρώτης νόμιμης καφετέριας που λένε το φλιτζάνι. Ωστόσο, στην προσωπική της ζωή ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη μάχη. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Τον αγώνα της με την ασθένεια και τη νίκη της ενάντια σε αυτόν τον δυστυχώς πολύ συνηθισμένο πια καρκίνο του μαστού περιγράφει στην Tatiana Live. Η Μαίρη εξηγεί πώς ο σκύλος της τής έσωσε τη ζωή, ενώ υπενθυμίζει το Greece Race For Cureπου θα γίνει αυτή την Κυριακή και στον οποίο θα συμμετέχει κι εκείνη περπατώντας.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή θέλει να περάσει ακριβώς το ίδιο μήνυμα που περνάει και ο Μαραθώνιος που γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου “Άλμα Ζωής“, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί και ειδικά ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότατα με την πρόληψη.



 

tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika