Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γνωρίστε το Παιδί-Θαύμα που γεννήθηκε με μισή Καρδιά αλλά αποδείχτηκε πραγματικός Μαχητής!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Σε ένα μωρό με μισή καρδιά τελικά επετράπη να πάει σπίτι, αφού επιβίωσε μετά από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο ενώ ήταν μόλις 4 ημερών. Ο Reggie Aslin γεννήθηκε με το σύνδρομο (HLHS), μία σπάνια κατάσταση κατά την οποία η μισή καρδιά του δεν αναπτύχθηκε σωστά. 

13

Αφού προσπαθούσαν για 6 χρόνια να κάνουν ένα μωρό, οι γονείς του, Lee και Michelle, 35 και 34, έμαθαν τα δυσάρεστα νέα στην εξέταση των 20 εβδομάδων. Οι γιατροί τους είπαν πως το μωρό τους είχε μόλις 50% πιθανότητες να επιβιώσει και πως θα χρειαζόταν 3 μεγάλες επεμβάσεις στην καρδιά.

14

Το γενναίο ζευγάρι όμως δεν έχασε την πίστη και τελικά το μωρό τους γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, ζυγίζοντας 4,4 κιλά.

Μετά από 4 μόλις μέρες, ο Reggie υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για να αναδομήσουν την καρδιά του η οποία κράτησε 9 ώρες και του άφησε μία τεράστια ουλή στο στήθoς. Αυτή την εβδομάδα, οι νέοι γονείς τελικά κατάφεραν να πάρουν το μωρό τους στο σπίτι.

15

“Δεν ξέραμε εάν θα ανέπνεε όταν γεννιόταν ή αν θα τα κατάφερνε μετά την επέμβαση – αλλά τα κατάφερε.”

“Νιώθαμε αρκετά αγχωμένοι που τον φέρναμε σπίτι αλλά τα πάει πολύ καλά. Είναι ένας πραγματικός μαχητής. Είναι ένα μικρό θαύμα. Ανυπομονούμε να περάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας.”

16

Το ζευγάρι περίμενε 6 εβδομάδες πριν πάρουν το πράσινο φως να φέρουν το μωρό τους σπίτι. “Αφού τα κατάφερε μέχρι τώρα, είμαστε σίγουροι πως θα έχει λαμπρό μέλλον. Έχει ήδη ζήσει περισσότερα από όσα ζουν άλλοι μέσα σε 35 χρόνια.”

17

“Σημαίνει πολλά για μας που τον έχουμε εδώ και δεν έχει σημασία το πόσο θα κρατήσει. Είτε είναι 2 μήνες, ένας χρόνος, 10 χρόνια ή και περισσότερο, είμαστε χαρούμενοι και μόνο που υπάρχει. Θα του δώσουμε όσες περισσότερες αναμνήσεις και αγάπη μπορούμε. Θα έχει μία πολύ όμορφη ζωή.”

18

“Ελπίζουμε πως τα επόμενα 20 χρόνια, κάτι θα βρεθεί να τον βοηθήσει. Βέβαια, εάν δεν θέλει να πολεμήσει άλλο, αυτό είναι δική του επιλογή και κανενός άλλου.”

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Έπιασε το στήθος του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο: Σοκ στον αγώνα Ουντινέζε – Ρόμα, «πάγωσαν» οι παίκτες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika