Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η γηραιότερη εν ζωή γυναίκα στον κόσμο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

6737630-leandra-becerra-twierdzi-ze-ma-643-385

Η γηραιότερη εν ζωή γυναίκα στον κόσμο!
H Leandra Becerra Lumbreras γιόρτασε τα 127ά γενέθλιά της μόλις την 1 Σεπτεμβρίου 2014 και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η γηραιότερη εν ζωή γυναίκα στον κόσμο αν και δεν πιστοποιείται αυτό επίσημα αφού έχει απωλέσει τα χαρτιά της εδώ και 40 χρόνια. Γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 1887 στην πόλη Tamaulipas του Μεξικό και απέκτησε στη ζωή της 5 παιδιά τα οποία πέθαναν όλα, το τελευταίο στην ηλικία των 90 ετών το 2013. Ήταν μόλις 27 ετών όταν ξέσπασε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και σχεδόν 100 όταν κατέρρευσε το Τείχος του Βερολίνου.

Έχει ακόμα 73 δισέγγονα και 55 τρισέγγονα. Δεν πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, πέρα από το γεγονός ότι είναι εντελώς κουφή και έχει καταρράκτη. Τρέφεται με φασόλια και τορτίγιας και λατρεύει τη σοκολάτα, την οποία καταναλώνει με πάθος. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ήταν πλήρως ενεργή στην καθημερινότητά της, κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού, πηγαίνοντας ακόμα και στα χωράφια αλλά και στα ζώα, ενώ έπλεκε και έραβε. «Θυμάται συχνά τη συμμετοχή της στη Μεξικανική Επανάσταση από το 1910 ως το 1917 που ήταν επικεφαλής των Adelitas, μιας ομάδας γυναικών που πήγαιναν στο πεδίο της μάχης μαζί με τους συζύγους τους», λέει η εγγονή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika