Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γυναίκα με Σπάνια Δερματική Διαταραχή καταφέρνει να γίνει Μοντέλο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Melanie Gaydos από το Connecticut  πάντα ήθελε να κάνει κάτι σπουδαίο στη ζωή της. «Πάντα είχα τη φιλοδοξία να κάνω κάτι ανώτερο στη ζωή. Ήθελα να προβληθώ σε κάποια διαφημιστική πλακέτα ή να παίξω σε κάποια σημαντική ταινία», αναφέρει η 27χρονη. Η Melanie αποφάσισε να αρχίσει να στέλνει αιτήσεις στη διαφημιστική εταιρεία Craigslist που έψαχνε για «μοναδικά» μοντέλα. Και γιατί μοναδικά; Ο λόγος είναι ότι η Melanie γεννήθηκε με υποϊδρωσική εκτοδερμική δυσπλασία, μία σπάνια διαταραχή κατά την οποία το δέρμα, τα νύχια, τα μαλλιά, τα δόντια και οι ιδρωτοποιοί αδένες δεν λειτουργούν φυσιολογικά.

Επίσης, εξαιτίας της κατάστασής της, πάσχει και από μερική τύφλωση καθώς, όταν ήταν παιδί, οι βλεφαρίδες της μεγάλωναν τόσο γρήγορα που κατέστρεψαν τα μάτια της. Εκτός από την εκτοδερμική δυσπλασία, η Melanie πάσχει και από αλωπεκία και γι’ αυτό είναι εντελώς φαλακρή.

Όμως, παρόλα τα εμπόδια που έφερε η ζωή στο δρόμο της, η Melanie  δεν έχει παραιτηθεί από τα όνειρά της. Ένας φίλος της την προέτρεψε να περάσει από κάστιγκ και σύντομα άρχισε να εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο. Όμως, δεν της ήρθαν όλα ρόδινα και έχει πέσει θύμα κριτικής πολλές φορές. «Ο κόσμος νιώθει πιο άνετα όταν έχει κανείς δόντια. Όμως εγώ δεν έχω», εξηγεί. «Πολλές φορές με ρωτούσαν: ‘Πώς τρως χωρίς δόντια’; Ε, και οι άνθρωποι χωρίς πόδια τρέχουν στο Μαραθώνιο. Όλα στο μυαλό βρίσκονται».

Παρακάτω, θα δούμε μερικές φωτογραφίες αυτού του τόσο «μοναδικού» μοντέλου:

Η Melanie έπειτα από μία ζωή γεμάτη δυσκολίες, σε ηλικία 26 ετών, υποβλήθηκε σε ένα πρόγραμμα αισθητικής παρέμβασης που ονομάζεται «The Doctors» (Οι Γιατροί). Υποβλήθηκε σε εμφύτευση δοντιών. Όμως, 8 μήνες αργότερα, αποφάσισε να τα βγάλει. Παρόλο που σκεφτόταν ότι η εμφύτευση θα άλλαζε τη ζωή της, σύντομα συνειδητοποίησε ότι ήταν χαρούμενη μ’ αυτό που ήταν.

Και η αλήθεια είναι ότι η Melanie  πέτυχε τα όνειρά της και μία από τις θαυμάστριές της είναι και η Miley Cyrus.  Όταν ρωτήθηκε εάν νιώθει πικραμένη από τη ζωή, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Όχι. Δεν με ενοχλεί ούτε τώρα ούτε παλιά με ενοχλούσε. Και αν κάποιες φορές ένιωθα άσχημα ήταν επειδή ο κόσμος με έκανε να νιώθω έτσι». Και στ’ αλήθεια, δεν νιώθει πικραμένη. Αντιθέτως: Η Melanie  είναι πολύ περήφανη για ό,τι έχει καταφέρει και έχει μάθει να δέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Τι εξαιρετικό παράδειγμα αυτοπεποίθησης!

Επιμέλεια κειμένου: Σωτηριάδου Χριστίνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika