Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η γυναίκα πρέπει να αγαπά, να στηρίζει και να είναι αφοσιωμένη στον άνδρα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η γυναίκα πρέπει να αγαπά, να στηρίζει και να είναι αφοσιωμένη στον άνδρα.

Mια γυναίκα πρέπει να είναι ικανή να δαμάσει έναν άντρα. Γιατί το θέλει η ίδια και όχι γιατί το θεωρεί απλά μια τυπική ευθύνη που έχει. Πρέπει να’ ναι ικανή να μπορεί να καταλαγιάζει ένα ηφαίστειο την ώρα που φουντώνει έτοιμο να χύσει την λάβα του, με τον πιο ήρεμο τρόπο.

Πρέπει να έχει την δικιά της τέχνη. Το οφείλει,  αν αγαπά τον άντρα της αληθινά. Ίσως δεχθεί άσχημη συμπεριφορά από την δικιά του πλευρά, ίσως πληγωθεί, ίσως χάσει και την γη από τα πόδια της.

Μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το σημείο της απιστίας. Εκεί το ηφαίστειο ίσως ξεχυλήσει και ίσως γίνει το μεγάλο μπουμ. Ίσως τότε θα πρέπει να υποχωρήσει, να μην κάνει αντεπίθεση αλλά να κρατήσει μια λογική απόσταση. Μέχρι να γυρίσει πίσω, μέχρι να ζητηθεί το πρώτο συγγνώμη.

Οφείλει να μη γυρίσει σε αντίποινα αλλά παρά μόνο να κρατήσει αυτή την απόσταση.. Αν απιστήσει η ίδια, τότε αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Η συμπεριφορά της γυναίκας προς τον άντρα στις χαρές πρέπει να’ ναι όπως είναι και στις λύπες. Nα αγαπά, να στηρίζει, να είναι πλήρως αφοσιωμένη.

Να τον υποδέχεται με χαρά και αγάπη όταν επιστρέφει βαρύς και κουρασμένος μετά από την εργασία, να του ετοιμάζει το φαγητό, να του περιποιείται τα υπάρχοντά του και να τον ευχαριστεί. Να μπορεί να’ ναι ταυτόχρονα γυναίκα του, φίλη του και ψυχαναλύτριά του. Να έχει αυτούς τους πολλαπλούς ρόλους καθημερινά, ανελλιπώς.

Στο άλλο είδος ευχαρίστησης, πρέπει να υπακούει και να είναι και λίγο τολμηρή. Να δίνει εξ’ ολοκλήρου σώμα και ψυχή. Μόνο σε αυτόν, σε κανέναν άλλο… Πρέπει να βάζει τα δυνατά της για να χορεύει το καλύτερο ταγκό μαζί του, να λικνίζεται όλο χάρη κάτω από το φως του φεγγαριού και να φιλά γεμάτη στοργή και πάθος τον άντρα της. Να του χαρίζει όσα παιδιά επιθυμεί. Να είναι έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια όποτε το επιθυμεί ο άντρας και να μοιράζει την καρδιά της, είτε στα δυο, είτε στα τρία, είτε στα τέσσερα.

Πάνω από όλα η γυναίκα πρέπει να ‘ναι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ! Όλη την ημέρα, την κάθε ώρα, την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό που περνά, με τον άντρα της. Η συμπεριφορά της απέναντί του θα πρέπει να’ ναι σαν να είναι ερωτευμένη, όπως την πρώτη φορά που αντάλλαξαν ματιές κι αγαπήθηκαν με πάθος.

Μπορείτε να διαβάσετε την άλλη όψη του νομίσματος στο κείμενο της Φελίτσια Πριμηκύρη.

Του Νεόφυτου Βασιλείου.

ΠΗΓΗ: www.anapnoes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika