Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γυναίκα που έχασε το μωρό της χαρίζει το μητρικό γάλα σε άλλες μαμάδες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκα που έχασε το μωρό της χαρίζει το μητρικό γάλα σε άλλες μαμάδες

Η διαδικασία που τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια.

Μια νεαρή γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα θνησιγενές μωρό αποφάσισε να βοηθήσει άλλες οικογένειες με το μητρικό της γάλα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail η Wendy Cruz-Chan έχασε το αγοράκι της πριν από τρεις μήνες και μέχρι στιγμής έχει χαρίσει 100 ποτήρια γάλα σε άλλες μαμάδες με νεογέννητα μωρά, οι οποίες δεν μπορούν να θηλάσουν.

aksdjadh2

Τρεις μέρες μετά την απώλεια του μωρού της, βρήκε το κουράγιο και ξεκίνησε να αντλεί γάλα από το στήθος της βοηθώντας έτσι έξι μητέρες με τα μωρά τους. Η ίδια δημοσίευσε, μάλιστα, μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα με το στήθος της μαζί με τις εικόνες των μωρών που έχει βοηθήσει ως τώρα.

Γράφοντας στο Instagram εξήγησε στις άλλες θηλάζουσες μαμάδες τους λόγους για τους οποίους το έκανε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που βοηθάω όλα αυτά τα μωρά με το γάλα μου και για την ικανοποίηση που δίνω στις οικογένειές τους. Αντλώ κάθε 3-4 ώρες την ημέρα και τις νύχτες. Είναι πολύ κουραστικό αλλά αξίζει τον κόπο» λέει η ίδια.

aksdjadh3

Όπως αναφέρει, το να βλέπει τα άλλα μωρά να πίνουν από το γάλα της, τη βοήθησε πολύ να περάσει το διάστημα του πένθους της για την απώλεια του μωρού της.

aksdjadh4

«Ήθελα να δείξω ότι ακόμα και μετά από ένα τραγικό περιστατικό θνησιγένειας, μπορείτε να κάνετε κάτι θετικό και να εμπνεύσετε τους γύρω σας. Μέσα από τη θλίψη μου εξελίχθηκα και έμαθα να βγάζω τον εαυτό μου έξω από το σκοτάδι.

Είμαι τόσο ευλογημένη που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους, τους φίλους μου, την οικογένειά μου και το πιο σημαντικό, τον υπέροχο σύζυγό μου John και την κόρη μου Ariya που με υποστηρίζουν και έτσι μπορώ να μοιραστώ το ταξίδι μου» πρόσθεσε.

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou