Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γιάτρεψε την καρδιά της μαμάς του με μια επίσκεψη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 masmdakm8.jpg

Γιάτρεψε την καρδιά της μαμάς του με μια επίσκεψη

Ένα πραγματικό θαύμα σε νοσοκομείο της Βρετανίας

Η Χόλι Τσενγκ έδινε μάχη τη ζωή της στο νοσοκομείο Queen Elizabeth του Μπέρμινχαμ στη Βρετανία. Η μητέρα αντιμετώπιζε μια σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις.Με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη, η 36χρονη παρέμενε στο νοσοκομείο και έτσι ο σύζυγός της αποφάσισε να πάει τον γιο τους να δει τη μαμά του. Και ενώ οι γιατροί τής έδιναν ελάχιστες ελπίδες ζωής, καθώς η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπά χωρίς υποστήριξη, έζησαν ένα πραγματικό θαύμα στο μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου: Μόλις ο μόλις τριών μηνών Τζόρνταν ξάπλωσε δίπλα στη μαμά του, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει από μόνη της!Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθούσε έμεινε εμβρόντητη από τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της, μετά τη διήμερη επίσκεψη στο νοσοκομείο του μωρού της.

Η 36χρονη δεν είχε δει το μωρό της για 10 ημέρες και δηλώνει βέβαιη ότι η χαρά που τον είδε ξύπνησε την καρδιά της. Όπως εξηγεί μετά από εκείνη τη βραδιά, η κατάσταση της καρδιάς της βελτιωνόταν διαρκώς.

«Το μωρό μου με έσωσε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Με έκανε να συνεχίσω να το παλεύω, με έκανε πιο δυνατή και να αποφασίσω να γίνω καλύτερη. Με βοήθησε να ανακάμψω», δηλώνει η νεαρή γυναίκα.

Ο 40χρονος σύζυγος, προγραμματιστής στο επάγγελμα, δήλωσε ότι άφησε το μικρό γιο του να κοιμάται δίπλα στη μαμά του για δύο ώρες.

«Σαν από θαύμα, την ίδια νύχτα, η καρδιά της ξανάρχισε να χτυπά», δηλώνει.

Η Χόλι, που είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ σε εταιρεία, λιποθύμησε στο σπίτι της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είχε πονοκεφάλους και έπαιρνε παυσίπονα και ο γιατρός της είχε πει ότι πιθανότατα η αιτία ήταν η έλλειψη ύπνου. Όμως μία ώρα μετά ξαναλιποθύμησε.

Την πήγαν στο νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις, έγινε η διάγνωση: μυοκαρδίτιδα. Τότε η γυναίκα, που γυμνάζεται πολύ τακτικά, έπαθε την πρώτη ανακοπή. Χρειάστηκε να την επαναφέρουν 45 φορές και μετά έπαθε και δεύτερη ανακοπή.

Μετά από πολύ κόπο, οι γιατροί κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν και την έβαλαν σε μηχάνημα που δίνει αίμα στην καρδιά. Δέκα μέρες μετά και χωρίς ίχνος βελτίωσης, οι γιατροί την έβαλαν στη λίστα για μεταμόσχευση.

Η Χίλι σοκαρίστηκε. Μία μεταμόσχευση σημαίνει φάρμακα για όλη σου τη ζωή… αν βρεθεί μόσχευμα!

Παρά την απελπισία, η Χόλι ζήτησε να δει το γιο της, όμως όταν τον έφερε ο Τζέισον ήταν αδύνατο να βρει το κουράγιο να ασχοληθεί μαζί του.

Οκτώ εβδομάδες μετά η Χόλι έχει βγει από το νοσοκομείο. Χρειάζεται φυσιοθεραπεία για να ανακτήσει τις δυνάμεις της, ενώ θα χρειαστεί ένα χρόνο για να γίνει τελείως καλά.

Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα είναι βέβαιη ότι ο μικρός γιος της τής έσωσε τη ζωή.

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika

Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika