Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γεννήθηκες για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό. Εξελίξου και σταμάτα τη γρίνια!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γεννήθηκες για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό. Εξελίξου και σταμάτα τη γρίνια.

Γεννήθηκες σ ένα θαυμαστό κόσμο, σ ένα πλανήτη από τα δισεκατομμύρια που υπάρχουν σ ένα από τα ηλιακά συστήματα αυτού του άπειρου σύμπαντος.

Γεννήθηκες κάποια στιγμή και θα πεθάνεις κάποια στιγμή όπως όλοι σου οι φίλοι, η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, η γη σου, ο πλανήτης σου…

Ένα απλό πέρασμα είναι η ζωή σου, όπως και όλων μας. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή ή την άλλη ζωή. Γεννήθηκες για να δώσεις χαρά, καλό, αρμονία, δικαιοσύνη, ενέργεια, φως. Γεννήθηκες απλά για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό που μπορεί τώρα να μην καταλαβαίνεις, αλλά κάποια στιγμή θα βιώσεις απόλυτα τη μαγεία του. Γεννήθηκες για να εξισορροπήσεις τις καλές και τις λιγότερο καλές πτυχές του ΕΙΝΑΙ σου.

Γεννήθηκες από ΑΓΑΠΗ και ο μοναδικός σου δρόμος είναι αυτός… ΑΓΑΠΗ σε κάθε στιγμή της ζωής σου, αγάπη χωρίς όρια, χωρίς σκοπό! Είσαι ΑΓΑΠΗ, είσαι ΦΩΣ, είσαι ΧΑΡΑ, είσαι ΑΛΗΘΕΙΑ. Κοίτα γύρω σου. Άνθρωποι που δεν έχουν τα βασικά αγαθά, ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ, ΑΓΑΠΗ. Άνθρωποι που σκοτώνονται κάθε μέρα, παιδιά που πεινάνε, που διψάνε, που κάνουν χιλιόμετρα για λίγο καθαρό νερό!

Κι εσύ; Γκρινιάζεις γιατί δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις κάτι περιττό. Γκρινιάζεις γιατί δε σε καταλαβαίνουν… δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου! Δηλαδή το ΕΓΩ ΣΟΥ. Γκρινιάζεις γιατί ο γείτονας έχει καλύτερο αμάξι, καλύτερο σπίτι, πάει διακοπές ενώ εσύ; Απλά γκρινιάζεις… γιατί σ αρέσει! Γιατί είναι η ασφάλεια του ΕΓΩ σου, γιατί θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου… έτσι απλά.

Είσαι ΑΓΑΠΗ και στην ΑΓΑΠΗ δεν χωρεί το ΕΓΩ σου. Κατάλαβε το και ξεκίνα. Ξεκίνα να απολαμβάνεις το όμορφο δειλινό, την αγκαλιά, τον τσακωμό που σου δείχνει ότι ο άλλος σε νοιάζεται, την ομορφιά ενός λουλουδιού, τη γεύση ενός φαγητού, μια καλή αληθινή παρέα χωρίς λεφτά, μια δυσκολία που σε κάνει πιο δυνατό.

ΑΓΑΠΑ τον πόνο από τα λάθη σου, όλα μα όλα είχαν νόημα. ΕΞΕΛΙΞΟΥ… Αφέσου στο ένστικτό σου, γνωρίζει τα πάντα! Ότι έγινε, έγινε. Προχώρα μπροστά με καθημερινό χαμόγελο σε ό,τι μα ό,τι συμβαίνει και ευχαρίστησε πραγματικά τον δικό σου Θεό για το ότι…

ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΖΕΙΣ, ΑΓΑΠΑΣ.

Γράφει ο Δημήτρης Τσίχλας

 

ΠΗΓΗ: enallaktikidrasi.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είμαστε πλέον έρμαιο των συναισθημάτων μας

Efi Nika

Καρκίνος στομάχου: ”Αθόρυβη” αλλά επικίνδυνη νόσος – 7 κύρια συμπτώματα

Γιώργος Newsitamea

Κόψτε το κάπνισμα και το… τζάκι: 12 συμβουλές για να διατηρήσετε τους πνεύμονές σας υγιείς μια ζωή

Efi Nika