Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο αλλά έχει πραγματική ομορφιά !!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Τζουλιάνα Γουέτμορ είναι γνωστή σε όλο το κόσμο ως «το κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο.” Η ιστορία της έγινε γνωστή ένα χρόνο μετά τη γέννησή της.

Η Τζουλιάνα Γουέτμορ έχει υποστεί 45 χειρουργικές επεμβάσεις στο παρελθόν.

1426792

Το πρόσωπό της δεν έδειχνε ανθρώπινο όταν γεννήθηκε. Η μαμά της η Τάμι Γουέτμορ ήτανε τόσο σοκαρισμένη μόλις της την φέρανε που το μόνο που ψέλλισε ήτανε “Πού είναι; Πού είναι το πρόσωπό της ;”

Για την ακρίβεια ο πατέρας της Θόμ Γουέτμορ τράβηξε μια φωτογραφία για να την δείξει στην γυναίκα του. Να την προϊδεάσει για αυτό που θα αντικρίσει.  Ακόμα ούτε ο ίδιος την είχε δεί καλά.

Αρχικά κανένας δεν ήτανε υποστηρικτής της κατάστασης. Ένας άνθρωπος ανέβασε αυτό το μήνυμα στο διαδύκτιο: “Ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνει ευθανασία”. Αυτό το σχόλιο σόκαρε τους γιατρούς της Τζουλιάνα και πολλούς άλλους. Είναι αυτό που ονομάζεται άγνοια.

Η Τζουλιάνα γεννήθηκε με μία ασθένεια που ονομάζεται  ** Treacher Collins και της λείπει το 40% των οστών του προσώπου της.

Οι γονείς της Τζουλιάνα πιστεύουν ότι η κόρη τους, τους “δείχνει στον κόσμο” και ότι αν δεν κοιτάξετε μέσα στους ανθρώπους θα έχετε κάνει ένα τρομερό λάθος.

-Julianaand-Danika

Τζουλιάνα παίρνει ένα φιλί από την υιοθετημένη αδελφή της Δανίκα .  Και τα δύο κορίτσια έχουν το σύνδρομο  **Treacher Collins .

**Treacher Collins – Πρόκειται για σύνδρομο με ισχυρή κληρονομικότητα. Αν ένας από τους γονείς έχει το σύνδρομο αυτό, τα παιδιά έχουν 50% πιθανότητα να γεννηθούν με το ίδιο σύνδρομο. Σε πολλές όμως περιπτώσεις πρόκειται για νέα μετάλλαξη που δημιουργείται κατά τη σύλληψη.

Σχετικά πρόσφατα έχουν εντοπισθεί γονίδια υπεύθυνα για το σύνδρομο αυτό. Γονιδιακές ανωμαλίες δεν ανιχνεύονται σε όλες τις περιπτώσεις.

Το σύνδρομο Treacher Collins παρουσιάζει τις εξής μορφολογικές διαταραχές οι οποίες σχεδόν πάντοτε προσβάλλουν συμμετρικά και τις δύο πλευρές του προσώπου.

Η ζυγωματική περιοχή είναι υποπλαστική με οστικά ελλείμματα ή και πλήρη απουσία του ζυγωματικού οστού. Στην ίδια περιοχή τα κάτω βλέφαρα παρουσιάζουν κολοβώματα και ανώμαλη τριχοφυΐα των βλεφαρίδων.

Τα πτερύγια των ώτων παρουσιάζουν διαφόρου βαθμού δυσπλασίες, με συχνή απουσία του ακουστικού πόρου.

Η άνω γνάθος μπορεί να είναι υποπλαστική και να συνυπάρχει σχιστία της υπερώας.

Η κάτω γνάθος είναι υποπλαστική και έχει ιδιάζουσα διάπλαση η οποία επιδεινώνει τη δυσμορφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika