Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Φθινοπωρινή αποτοξίνωση: 5 μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Φθινοπωρινή αποτοξίνωση: 5 μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά!

Φθινοπωρινή αποτοξίνωση: 5 μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά!

Τα κιλά που πήρες στις καλοκαιρινές σου διακοπές ακόμη σε ταλαιπωρούν. Το φερμουάρ του αγαπημένου σου skinny παντελονιού ζορίζεται κι εσύ έχεις ήδη αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου. Ο δείκτης της ζυγαριάς έχει κολλήσει και ο μεταβολισμός σου δε δείχνει να δουλεύει ρολόι.

Και ναι, κάπου εδώ ήρθε η ώρα να λάβεις τα μέτρα σου. Μικρές αλλαγές αρκούν για να δεις διαφορά σύντομα. Πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις:
– To νερό είναι ο no.1 σύμμαχος στη μάχη σου με τα κιλά- μην το ξεχνάς! Φρόντιζε να πίνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Αν γυμνάζεσαι και ιδρώνεις αρκετά, θα πρέπει να καταναλώνεις ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες νερού. Τα οφέλη του νερού είναι πολλαπλά: αποτοξινώνει τον οργανισμό, βοηθά στην καλύτερη πέψη και χαρίζει λάμψη στο δέρμα!
– Μείνε νηστική για 12 ώρες. Όχι δεν εννοούμε μέσα στη μέρα, αλλά τη νύχτα. Κατανάλωσε το τελευταίο σου γεύμα τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθείς, πέσε για ύπνο και απόλαυσε ένα θρεπτικό πρωινό όταν ξυπνήσεις (και εφόσον έχει περάσει αυτό το χρονικό διάστημα). Σύμφωνα με τους ειδικούς οι τελευταίες 4 ώρες που μένεις νηστική είναι και οι πιο αποτελεσματικές. Δοκίμασέ το!
Κοιμήσου περισσότερο. Οι έξι ώρες ύπνου δεν είναι αρκετές. Θέσε σα στόχο να κοιμάσαι πάνω από 8 ώρες τη μέρα! Ο ύπνος κάνει θαύματα και μερικά από αυτά είναι τα εξής: ρυθμίζει τις ορμόνες, περιορίζει την όρεξη, μειώνει το άγχος, βελτιώνει τη μνήμη.

 

WomanSleepingSoundly c2e17
– Αποτοξίνωση και απολέπιση πάνε μαζί. Ήρθε η ώρα να περιποιηθείς το σώμα σου και να το βοηθήσεις να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που δεν το αφήνουν να αναπνεύσει. Φτιάξε μόνη σου φυσικά peeling με χοντρό αλάτι ή ζάχαρη και κάνε με αυτά κυκλικές κινήσεις σε όλο σου το σώμα. Επέμεινε στα σημεία που παρουσιάζεις έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας.
– Αν θέλεις να δώσεις ένα δυνατό boost στο μεταβολισμό σου τότε βάλε τον χυμό σιταρόχορτου στη ζωή σου. Ο χυμός αυτός ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα, μειώνει την όρεξη και τονώνει το μεταβολισμό. Συμβουλέψου τον γιατρό σου και αν στο επιτρέψει, πίνε 20 λεπτά πριν το πρωινό σου γεύμα, ένα σφηνάκι αραιωμένο σε νεροπότηρο.

Πηγή: www.queen.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea