Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΦΡΙΚΤΟ! Πήγε να γεννήσει και ξύπνησε ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ- Δείτε τι συνέβη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2345

ΦΡΙΚΤΟ! Πήγε να γεννήσει και ξύπνησε ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ- Δείτε τι συνέβη

Πήγε αρτιμελής κι έφυγε χωρίς πόδια

Μια νεαρή γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει το 8ο παιδί της. Όταν όμως ξύπνησε από μια καισαρική τομή ρουτίνας, αντί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που έγινε ξανά μανούλα, ανακάλυψε συγκλονισμένη ότι οι γιατροί είχαν… ακρωτηριάσει τα πόδια της!

τυθκτυκτυθκτυθ.jpg

Η Ella Clarke ήταν έγκυος στην 36η εβδομάδα στο 8ο παιδί της όταν αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας. Σύμφωνα με τη Mirror, οι γιατροί εκεί της ανέφεραν ότι το μωρό ήταν μια χαρά αλλά θα έπρεπε να κάνει μια καισαρική τομή για να το φέρει στη ζωή.

Η κόρη της γεννήθηκε απόλυτα υγιής, όμως στη μητέρα συνέβη μια επιπλοκή. Έγινε μια υστερεκτομή έκτακτης ανάγκης και η γυναίκα χρειάστηκε μεταγγίσεις αίματος λόγω της μεγάλης απώλειας. Μετά από αυτή τη δοκιμασία, η 31χρονη μπήκε σε τεχνητό κώμα για πέντε μέρες πριν ξυπνήσει.

Όταν συνήλθε, αντί να υποδεχθεί το μωρό της, ενημερώθηκε ότι η ζωή της είχε αλλάξει για πάντα. «Θυμάμαι τη στιγμή. Νόμιζα ότι είχα ξυπνήσει από καισαρική τομή. Περίμενα το όμορφο κοριτσάκι μου να έρθει σε μένα. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν σε κώμα. Αντ’ αυτού οι γιατροί μού είπαν ότι είχαν ακρωτηριάσει τα πόδια μου. Ήμουν ακόμη υπό την επήρεια του φαρμάκου», αναφέρει η ίδια.

Τώρα η γυναίκα που είναι μητέρα 8 παιδιών ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό εναντίον του νοσοκομείου, το οποίο ζήτησε συγγνώμη. Η 31χρονη και ο σύζυγός της θεωρούν ότι ο ακρωτηριασμός θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί καθώς το προσωπικό, όπως παραδέχτηκε το νοσοκομείο, αμέλησε να ελέγχει τα πόδια της κάθε μία ώρα, ως όφειλε όταν μπήκε σε κώμα.

θκτυθκτυθκ.jpg

Η κυκλοφορία του αίματος είχε σταματήσει και είχε μπει πλέον σε κίνδυνο η ζωή της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δύο χειρουργοί προσπάθησαν να αναστρέψουν την κατάσταση, αλλά ήταν αργά και έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Η οικογένεια προσπαθεί τώρα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika