Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Φωτογραφία: μία αγκαλιά που μας “έλιωσε” την καρδιά!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

11751820

Φωτογραφία: μία αγκαλιά που μας “έλιωσε” την καρδιά!!!

H Jessica Cox, η πρώτη πιλότος χωρίς χέρια, στις 24 Ιουλίου, έδωσε μια ομιλία, στο Γουινσκόνσιν, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην πρεμιέρα της ταινίας που ετοιμάστηκε για τη ζωή της, Right Footed. Εκεί, βρισκόταν και η τριών χρονών Ruth Evelyn Pranke, ένα μικρό κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς χέρια, για να την ακούσει.

Για να βρεθεί εκεί η μικρή Ruth Evelyn, η μητέρα της οδήγησε για έξι ώρες. Προηγουμένως, είχε έρθει σε επαφή με την Cox, μέσω Facebook, για να κανονίσει τη συνάντηση της με την μικρή της κορούλα.

Όταν η Jessica Cox, μία αληθινή μαχήτρια της ζωής η οποία, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς χέρια, έχει άδεια πιλότου, μαύρη ζώνη στο τάε κβον ντο και παίζει πιάνο, τελείωσε την ομιλία της, η μικρή Evelyn ήταν εκεί για να της δώσει μια γλυκιά αγκαλιά, και ο φακός απαθανάτισε τη συγκινητική στιγμή.

Η φωτογραφία (που μας γέμισε με τόσα ζεστά συναισθήματα ώστε να μας “λιώσει” την καρδιά) ανέβηκε αργότερα στον λογαριασμό του ντοκυμαντέρ Right Footed και γρήγορα, έγινε viral. “Δεν χρειάζεσαι χέρια για να δώσεις μία αγκαλιά ή να δεχτείς μία”, γράφει η λεζάντα.

 

You don’t need arms to return a hug… or give one. Jessica Cox with RE who was also born without arms.This amazing…

Posted by Right Footed A documentary film about Jessica Cox on Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Μετά τις αγκαλιές, η Ruth Evelyn απόλαυσε μία ξενάγηση στο αεροπλάνο της Jessica, ενώ οι δύο τους είναι ακόμα σε επαφή. “Όταν γνωρίζω ένα παιδί χωρίς χέρια, νιώθω ότι δίνω πίσω. Ότι προσφέρω σε αυτά τα παιδιά εκείνο το συναίσθημα που λέει ‘Είμαι ΟΚ, μπορώ να κάνω ό,τι έκανε και αυτή η γυναίκα'”, είπε η Jessica Cox.

Όσο για τη μαμά της μικρής, η οποία θαύμαζε την Cox πριν ακόμα φέρει στον κόσμο στο παιδί της, είπε: “Πίστεψα ότι θα έδινε κίνητρο στην κόρη μου, δείχνοντάς της ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, ανεξαρτήτως πώς έχεις γεννηθεί”. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό έγινε.

 

www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Δραματική αύξηση στις νευρολογικές παθήσεις, που οδηγεί σε αναπηρίες και άλλες ασθένειες!

Βογιατζής Ηλίας

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

newsitamea