Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Φωτογραφία: η γλυκιά κίνηση ενός εφήβου με μεγάλη καρδιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9631506187539472459

Φωτογραφία: η γλυκιά κίνηση ενός εφήβου με μεγάλη καρδιά

Η Allie Allen στα 14 της χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Δύο χρόνια αργότερα, στα 16, υπέστη υποτροπή και αναγκάστηκε να αρχίσει τις χημειοθεραπείες. Όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο, ο φίλος της, Brayden Carpenter, την περίμενε με μία έκπληξη που της ζέστανε την καρδιά…

Ο Brayden είχε ήδη ξυρίσει τα μαλλιά του και την περίμενε να πάνε μαζί στον χορό… Ήξερε ότι η συνοδός του θα είχε χάσει τα μαλλιά της, εξαιτίας της επιθετικής φύσης της θεραπείας, και δεν ήθελε να την αφήσει να το περάσει μόνη ή να αισθανθεί άσχημα, για κανένα λόγο.

Η Allie αγαπούσε τα μαλλιά της. Όπως είχε γράψει στο blog που διατηρεί, “στον 10ο γύρο [χημιοθεραπείας], στη μέση της εβδομάδας 3, ο γιατρός μου με προειδοποίησε ότι τα μαλλιά μου θα πέσουν. Πήγα έκανα ντουζ και χτένισα τα μαλλιά μου και παρατήρησα ότι πέφτουν. Φυσικά έπαθα νευρικό κλονισμό. Είναι εύκολο για μερικούς ανθρώπους να λένε ‘είναι απλώς μαλλιά’, αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι έφηβη”.

Φωτογραφία: η γλυκιά κίνηση ενός εφήβου με μεγάλη καρδιά
Η φωτογραφία με τη γλυκύτατη κίνηση του Brayden για την Allie

Με τη γλυκιά κίνησή του, ο Brayden έβαλε και αυτός το λιθαράκι του ώστε η φίλη του να μπορεί να πει: “Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω, αλλά ήταν ένα πράγμα που ξεπέρασα και δεν με στρεσάρει άλλο. Στις φωτογραφίες φαίνεται η ουλή μου τώρα, ο καθένας μπορεί να τη δει, αλλά μια ουλή είναι ένα τατουάζ με μια καλύτερη ιστορία, έτσι δεν είναι;”.

Φωτογραφία: η γλυκιά κίνηση ενός εφήβου με μεγάλη καρδιά
Η Allie, γεμάτη αισιοδοξία, συγκρίνει το κεφάλι της με το ξυρισμένο κεφάλι της… Britney Spears

Η μαμά της Allie, Debbi, συγκινημένη από την κίνηση του νεαρού, κοινοποίησε τη φωτογραφία του με την κόρη της, στο Facebook. Από εκεί, την “τσίμπησαν” μεγάλα μέσα στις ΗΠΑ, και κάπως έτσι, η ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου, συγκινώντας όποιον τη βρήκε στον “δρόμο” του.

Μάλιστα, ψάχνοντας κανείς λίγο καλύτερα την περιπέτεια της Allie, θα διαπιστώσει ότι δεν αυτή είναι μία “συνηθισμένη” ιστορία μίας έφηβης με καρκίνο. Εκτός από την ίδια, με τον καρκίνο παλεύει και η αγαπημένη της μαμά, και συγκεκριμένα με τον καρκίνο του μαστού. Η οικογένεια, ωστόσο, δείχνει μεγάλη δύναμη, στην αντιμετώπιση της δικής της Οδύσσειας.

Φωτογραφία: η γλυκιά κίνηση ενός εφήβου με μεγάλη καρδιά
Μαμά και κόρη δίνουν μαζί τη μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Για παράδειγμα, εκτός από το blog που διατηρεί, καταγράφοντας σε αυτό τη μάχη που δίνει και το οποίο έχει ονομάσει “Dancer with Cancer” (χορεύτρια με καρκίνο), επειδή ο χορός είναι η μεγάλη της αγάπη, η Allie, μαζί με τη μητέρα της, έχουν φτιάξει μία σελίδα GoFundMe, με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για τον αγώνα τους.

Στις φωτογραφίες εκεί, τα χαμόγελα μαμάς και κόρης είναι απόδειξη της θέλησής τους να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να νικήσουν τη νόσο. Με οικογένεια και φίλους τόσο θετικούς όσο ο Brayden, οι ελπίδες τους γίνονται περισσότερες.

Πηγή: www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika