Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Flash mob, στο Αthens Heart για την Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. από την Σχολή Ευ ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

22

Flash mob, στο Αthens Heart για την Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. από την Σχολή Ευ ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Η Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα , σε συνεργασία με τη σχολή ΕΥ ΖΩΗ, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5-12-2015 στης 12:00 το μεσημέρι στο Athens Heart Mall  ένα Flash Mob, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την  Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας.

21

 

Αναλυτικά, τα παιδιά της Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα με τη συνοδεία μιας μεγάλης ομάδας χορευτών (πάνω από 90) αιφνιδίασε τον κόσμο που έκανε τα ψώνια του με ένα ξαφνικό χορό –flash mob(μια ομάδα ατόμων συγκεντρώνεται σ’ ένα δημόσιο χώρο με σκοπό να εκτελέσει μια πρωτότυπη πράξη, στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ξαφνικό χορό, και μετά έπεται ο ταχύτατος διασκορπισμός της)

 

22

Η ομάδα νέων της Γέφυρας ζωής μαζί με την Σχολή Ευζωή κατάφερε να κινητοποιήσει τον κόσμο και να πετύχει τη συμμετοχή του στο δικό τους ρυθμό μεταδίδοντας έτσι για άλλη μια φορά τη μαγεία… του να είσαι διαφορετικός.

23

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό  να προβληθεί τόσο το έργο όσο και η προσφορά της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Ευχαριστούμε πολύ τα κορίτσια της σχολής Ευ ζωή -μικρά και μεγάλα- που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, τις μαθήτριες από το 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού,  τις μικρές μας ζουμπίτσες από το 13ο ΔΣ Αιγάλεω “Άγγελος Σικελιανός” – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

24

 

Δείτε το σχετικό vibeo εδώ :

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Αναστασόπουλο (top soundγια την δωρεάν ηχητική κάλυψη  είναι πάντα κοντά μας, και φυσικά στους εθελοντές της ΓΕΦΥΡΑ ζωής!!!!!

Ήταν μια μοναδική εμπειρία!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou