Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εξαφανίστηκε άνδρας με νόσο Αλτσχάιμερ – Θα ξεσπάσετε σε δάκρυα όταν δείτε που τον εντόπισε η αστυνομία!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

flowersA_

Εξαφανίστηκε άνδρας με νόσο Αλτσχάιμερ – δείτε που τον εντόπισε η αστυνομία!

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, θα ακούσετε την συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Η αγάπη είναι παντοτινή και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο Melvyn Amrine, ο οποίος το 2011 διαγνώστηκε με τη νόσο Αλτσάιμερ. Αν και η συγκεκριμένη μορφή άνοιας είναι εκφυλιστική, τα 60 χρόνια συμβίωσης δεν μπορούν να σβηστούν εύκολα από την μνήμη. Όπως ήταν φυσικό, ήταν δύσκολο για την γυναίκα του την Doris να τον φροντίζει και να τον προσέχει κάθε στιγμή. Μια μέρα, ο Melvyn εξαφανίστηκε από το σπίτι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη σύζυγο του. Η ίδια κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε για να βρει τον εξαφανισμένο άνδρα. Μετά από λίγες ώρες, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν περίπου 3 χλμ. από το σπίτι του.

Παρόλο που ο άνδρας δεν ήξερε την διεύθυνση του σπιτιού του, δεν θα γύριζε πίσω μέχρι να αγοράσει λουλούδια στην σύζυγο του. Την επόμενη μέρα ήταν η Ημέρα της Μητέρας και ο Melvyn αγόραζε λουλούδια στην αγαπημένη κάθε χρόνο τέτοια μέρα, απ’όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί. Έτσι, λοιπόν, οι αστυνομικοί σταμάτησαν σε ένα σούπερ μάρκετ και τον βοήθησαν να αγοράσει το δώρο για την γυναίκα του. Παρ’ όλη την αγωνία και την λαχτάρα που πέρασε η Doris, ανταμείφθηκε με το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ: Εκτός από την έκπληξη, ο σύζυγος της δεν σταμάτησε να την αγαπά ούτε μια στιγμή!

Δείτε το βίντεο:

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika