Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εξαφάνιση μικρού Μπεν – Έκαναν κρυφά τεστ DNA στον γιο του βασικού υπόπτου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ, με τους Άγγλους ερευνητές να αρχίζουν νέο κύκλο ερευνών στην Κω.

Ο οδηγός εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και την ταφή του μικρού Μπεν Νίνταμ, με τον γιο του Βαλάντη να αποκαλύπτει ότι του έκαναν κρυφά DNA για να αποδειχτεί ότι δεν ήταν το χαμένο παιδί.

Ο Βαλάντης επιμένει ότι ο πατέρας του είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας όταν εξαφανίστηκε το 21 μηνών αγοράκι το 1991. “Δεν θα έβλαπτε μυρμήγκι, πόσο μάλλον ένα μικρό παιδί”. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου ζήτησαν να κάνω τεστ DNA. Φυσικά και δεν είμαι ο Μπεν. Πριν από λίγα χρόνια μου οι εισαγγελείς μου είχαν ζητήσει δείγμα και είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό”.

O Κωνσταντίνος Μπάρκας – Φωτογραφία DailymailO Κωνσταντίνος Μπάρκας – Φωτογραφία Dailymail

Η μητέρα του μικρού Μπεν Kerry παραδέχεται ότι είναι πολύ περίεργο που εξέτασαν τον γιο του βασικού υπόπτου. “Δεν είχα ιδέα ότι είχε συμβεί αυτό. Είναι πολύ παράξενο. Είμαι πολύ μπερδεμένη ως προς το γιατί ήθελαν να το ελέγξουν. Τι τους έκανε να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ο Μπεν; Στο πέρασμα των χρόνων έγιναν πολλά τεστ DNA αλλά δεν ήξερα για αυτό”.

Ο Βαλάντης, που ήταν δύο ετών όταν εξαφανίστηκε ο μιρκός Μπεν, είπε ότι θυμάται τον πατέρα να λέει στις αρχές πως είχε παρατηρήσει ένα αυτοκίνητο γεμάτο τσιγγάνους να περνά από την περιοχή με μεγάλη ταχύτητα την ώρα που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν. “Ο πατέρας μου είχε καταθέσει τι έκανε την ώρα που εξαφανίστηκε ο Μπεν. Έμεινε μέχρι αργά το βράδυ για να βοηθήσει στις έρευνες των αρχών. Βοήθησε την αστυνομία ακόμα και όταν δεν ήταν καλά στην υγεία του. Δεν πρέπει να τον κατηγορούν για τίποτα ειδικά τώρα που έχει πεθάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επαναφέρουν στο προσκήνιο κάτι που έχει ξεκαθαριστεί πριν από πολλά χρόνια”.

Οι αστυνομικοί φοβούνται πως ο μικρός Μπεν πέθανε κατά λάθος από τον εκσκαφέα του Κωνσταντίνου Μπάρκα και θάφτηκε κοντά στο σημείο. Ένας νέος μάρτυρας είπε στις αρχές που μπορεί να είναι θαμμένο το πτώμα του μικρού Μπεν και μέσα στον μήνα θα ταξιδέψουν στην Κω Άγγλοι αστυνομικοί για να εξετάσουν δύο περιοχές που δεν είχαν ερευνηθεί στο παρελθόν.

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou