Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού- Γνωρίσετε από κοντά τα αθλήματα των ατόμων με οπτική αναπηρία

213467

Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών «Όμηρος», συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με το σύνθημα #BEACTIVE, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Στη νέα αυτή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης, παίρνουν μέρος 26 χώρες με αθλητικές δραστηριότητες που ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες και με τη συμμετοχή σχεδόν 2 εκατομμυρίων ατόμων.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις (Goalball, Judo & Interactive Dance) που διοργανώνει το ΚΕΑΤ στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου του Δήμου Καλλιθέας, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη και Σωκράτους, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 έως 19:00 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 έως 13:00.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και να γνωρίσετε από κοντά τα αθλήματα των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Σας περιμένουμε με χαρά όλους!

1234

 

Newsroom Aμεα


Newsitamea.gr – Ειδήσεις και Δικαιώματα ΑμεΑ - Newsitamea Ειδήσεις για την Αναπηρία - Ολα τα Δικαιώματα ΑμεΑ - Νέα για την Υγεία -Την Ψυχική Υγεία - Το Φάρμακο - Τη Διατροφή - Σπάνιες Ασθένειες- Συντάξεις και Επιδόματα
loading...


Newsitamea.gr – Ειδήσεις και Δικαιώματα ΑμεΑ - Newsitamea
loading...
Loading...
Loading...

ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Accessibility
Close