Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού- Γνωρίσετε από κοντά τα αθλήματα των ατόμων με οπτική αναπηρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

213467

Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών «Όμηρος», συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με το σύνθημα #BEACTIVE, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Στη νέα αυτή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης, παίρνουν μέρος 26 χώρες με αθλητικές δραστηριότητες που ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες και με τη συμμετοχή σχεδόν 2 εκατομμυρίων ατόμων.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις (Goalball, Judo & Interactive Dance) που διοργανώνει το ΚΕΑΤ στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου του Δήμου Καλλιθέας, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη και Σωκράτους, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 έως 19:00 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 έως 13:00.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και να γνωρίσετε από κοντά τα αθλήματα των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Σας περιμένουμε με χαρά όλους!

1234

 

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou