Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έβγαλαν κατσαρίδα μέσα από το κρανίο της! Ανατριχίλα από εικόνες-ΣΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έβγαλαν κατσαρίδα μέσα από το κρανίο της! Ανατριχίλα από εικόνες-ΣΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει εικόνες που θα κάνουν… το στομάχι σας να γυρίσει! — Αυτό που αντίκρισαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας, όταν εξέτασαν μια γυναίκα που παραπονιόταν για μια “περίεργη αίσθηση” στην μύτη και τα μάτια της, δεν το φαντάζονταν με τίποτα. Η γυναίκα είπε στους γιατρούς ότι κάποιο έντομο είχε τρυπώσει μέσα στο ρουθούνι της, εγκλωβίστηκε εκεί και δεν μπορούσε να βγει.

Μετά από μια ενδοσκοπική εξέταση οι γιατροί, έκπληκτοι και σοκαρισμένοι, επιβεβαίωσαν αυτό που τους είπε η άτυχη 42χρονη γυναίκα: βαθιά μέσα στην μύτη της, υπήρχε μια ζωντανή κατσαρίδα!

Ο δρ Shankar από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Stanley Medical δήλωσε στην εφημερίδα The New Indian Express , ότι αυτό ήταν πρωτοφανές στα 30 χρόνια που ήταν γιατρός.

Η γυναίκα ανέφερε ότι είχε πόνο και μια “αίσθηση καψίματος”. Όπως δήλωσε η ίδια: “Δεν μπορούσα να εξηγήσω το συναίσθημα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάποιο έντομο (…) Υπήρχε ένα τσούξιμο, μια αίσθηση αν κάτι να σέρνεται. Κάθε φορά που κουνιόταν, μου προκαλούσε μια αίσθηση καψίματος στα μάτια μου (…) Πέρασα όλη τη νύχτα σε δυσφορία και περίμενα το πρωί για να πάω στο νοσοκομείο και να με δει ένας γιατρός”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ολοκάθαρα αυτό που μόλις διαβάσατε παραπάνω….

Δείτε τι κατέγραψε η ενδοσκοπική κάμερα των γιατρών, καθώς με μια τσιμπίδα πιάνουν και τραβάνε την κατσαρίδα έξω…

ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr , www.news.com.au

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou