Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έβαλε το μωρό της μέσα σε μία βαλίτσα και το έθαψε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

130χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν έγκυος

– Εντοπίστηκε στο πάτωμα του διαμερίσματός της και σε άθλια κατάσταση από δύο φίλες της
– Η 30χρονη είχε βάλει το μωρό της μέσα σε βαλίτσα ζητώντας από φίλο της να τη θάψει χωρίς να του αποκαλύψει το περιεχόμενο

Σοκάρει η ιστορία της 30χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία φέρεται να γέννησε το μωρό της, το οποίο υποστήριξε πως ήρθε στον κόσμο νεκρό. Μη μπορώντας να κάνει κάτι το έβαλε μέσα σε μια βαλίτσα και αφού ειδοποίησε έναν φίλο της, το έθαψε σε μέρος που μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο για τις αρχές.
Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου η 30χρονη τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…
Σύμφωνα με τον philenews στις 14 Ιουλίου η 30χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση, αφού ήταν εξαντλημένη και με αιμορραγία.

Μετά από εξετάσεις που της έγιναν διαφάνηκε πως η 30χρονη ήταν έγκυος 20-25 εβδομάδων και πως είχε γεννήσει την ίδια μέρα. Όταν οι γιατροί τη ρώτησαν για το αν ήταν έγκυος εκείνη αρνούνταν επίμονα το γεγονός και υποστήριζε απλώς πως έχει αιμορραγία.

Μετά από 4 ημέρες και αφού η 30χρονη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, τελικά ομολόγησε ότι ήταν έγκυος από τον περασμένο Ιανουάριο και πως γέννησε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της το μωρό της γεννήθηκε νεκρό, έτσι το τοποθέτησε μέσα σε μια βαλίτσα και αφού τηλεφώνησε σε έναν φίλο της, του ζήτησε να πάρει τη βαλίτσα και να τη θάψει, χωρίς όμως να του αποκαλύψει το περιεχόμενο.

Μετά την ομολογία της 30χρονης ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία ξεκινώντας άμεσα έρευνες τόσο για τον εντοπισμό του εμβρύου, όσο και του ατόμου που το έθαψε.

Η 30χρονη γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι δεν πήγε σε κάποιο νοσοκομείο όσο ήταν έγκυος γιατί είχε λήξει η άδεια παραμονής της και αρνείται επίμονα να δώσει σχετικές πληροφορίες για το θλιβερό περιστατικό.

Χθες, η 30χρονη έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Όσα ειπώθηκαν στην ανακρίτρια

Σύμφωνα με την ανακρίτρια του ΤΑΕ, Α. Σάββα, η 30χρονη είχε εντοπιστεί στο δάπεδο του διαμερίσματος της, από δύο φίλες της.

Όταν οι φίλες της είδαν πως αιμορραγούσε στο κάτω μέρος του σώματός της τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρία, μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε έντονη δυσοσμία, μάλιστα και η ίδια η ύποπτη παραδέχθηκε πως και στη βαλίτσα που τοποθέτησε μέσα το έμβρυο υπήρχε πολύ άσχημη μυρωδιά και όταν ο φίλος της τη ρώτησε τι περιέχει η βαλίτσα που του έδωσε για ταφή εκείνη αρνήθηκε να του απαντήσει.

 

newsit.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika