Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Έβαλε Φλούδες Λεμονιού Στην Κατάψυξη. Ο Λόγος; Όταν Τον Μάθετε, Θα Το Κάνετε Συνέχεια!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι φλούδες λεμονιού είναι απίστευτα υγιεινές και προσφέρουν αμέτρητα οφέλη για την υγεία, ενισχύοντάς τη με διάφορους τρόπους.

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λεμονοειδή, τα οποία εμποδίζουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των καρκινικών όγκων στον μαστό.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η φλούδα λεμονιού περιέχει διπλάσιες βιταμίνες απ’ότι το ίδιο το φρούτο και έχει αντικαρκινικές, αντιβακτηριακές, αντιπαρασιτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Τα λεμόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικό φάρμακο, ως μέσο καθαρισμού οικιακής χρήσης, ως γαρνιτούρα σε γεύματα, σαλάτες, γλυκά, και πολλά άλλα.

Αποτοξινώνουν τον οργανισμό, αλλά όταν στύψουμε τον χυμό τους, χάνουν ένα μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής ικανότητας και των θρεπτικών τους συστατικών.

Η Dr.Marilyn Glenville, διατροφολόγος και εξειδικευμένη στην υγεία των γυναικών, ισχυρίζεται ότι οι φλούδες από διάφορα φρούτα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και υποστηρίζουν τη γενική υγεία, αλλά συνιστά την κατανάλωση smoothies αντί χυμών, καθώς είναι πιο υγιεινά ενώ περιέχουν και φλούδες.

Ωστόσο, η γεύση των smoothies με λεμόνι είναι πικρή, οπότε η πιο σωστή επιλογή είναι να παγώσουμε τα λεμόνια. Δείτε πώς θα το κάνετε εδω

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea