Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Έτσι θα φτιάξετε φυσική αλοιφή για το κρυολόγημα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έτσι θα φτιάξετε μόνες σας φυσική αλοιφή για το κρυολόγημα!

 

Έτσι θα φτιάξετε φυσική αλοιφή για το κρυολόγημα!!!

 

Όταν ήμουν μικρή η γιαγιά μου κατά έναν περίεργο τρόπο πάντα με έκανε γρήγορα καλά όταν αρρώσταινα χρησιμοποιώντας πράγματα που της είχε μάθει η γιαγιά της, που πρέπει να γνωρίζετε πέθανε 120 ετών.

 

Η δική μου γιαγιά αν και 89 ετών πλέον, με έμαθε να φτιάχνω κάποιες από τις φυσικές συνταγές της ώστε να ανακουφίζομαι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά μου. Εξάλλου αυτά είναι μυστικά που πάνε από γενιά σε γενιά.

Αυτό το μυστικό όμως, θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται για μια φυσική αλοιφή που κάνει θαύματα στο απλό κρυολόγημα.

Θα χρειαστείτε:
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
10 σταγόνες λεβάντας
20 σταγόνες ευκάλυπτου
2 κ.τ.σ τριμμένο κερί μέλισσας

Πώς θα τη φτιάξετε:

Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και το τριμμένο κερί να ζεσταθούν. Ανακατεύετε τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λιώσει το κερί.

Αφού το μείγμα σας είναι έτοιμο, αφαιρέστε από το μάτι της κουζίνας και προσθέστε τις σταγόνες από τα αιθέρια έλαια. Ανακατέψτε και βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι. (σαν αυτά που αποθηκεύουμε μαρμελάδες)

Αφού κρυώσει, η αλοιφή σας είναι έτοιμη για εντριβή στην πλάτη, τόσο την δική σας όσο και των παιδιών σας. Πιστέψτε με, θα σας ανακουφίσει και θα πάρει το κρύωμα γρήγορα μακριά.

Μαργαρίτα Νικολάου

 

mothersblog.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika