Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έτρωγε μόνο μπανάνες για 12 ημέρες. Δείτε τα αποτελέσματα του πειράματος!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η αποκλειστική διατροφή δεν συνιστάται, αλλά με σωστή προετοιμασία θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές. Η Τζούλια Τάρμπες είναι διατροφολόγος και μια ενθαρρυντική προπονήτρια, η οποία αποφάσισε να τρέφεται μόνο με μπανάνες για 12 ημέρες προκειμένου να κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό της. Η μπανάνα είναι ένα υψηλής ποιότητας φρούτο που περιέχει φρουκτόζη, σακχαρόζη, γλυκόζη και φυτικές ίνες. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας που διαρκεί πολύ. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησε σαν αλλαγή ήταν η ανακούφιση του στομάχου και η ήρεμη πέψη.

– Είχα την αίσθηση ότι δεν είχα στομάχι, επειδή το πεπτικό μου σύστημα λειτουργούσε άψογα. Επίσης, παρατήρησα ότι ήμουνα πολύ χαλαρή, δεν αισθανόμουνα καμία πίεση και ήμουν πιο δημιουργική και πιο συγκεντρωμένη, – λέει η Τζούλια.
– Για πρώτη φορά στη ζωή μου μόνο μια μέρα ήταν αρκετή για να ολοκληρώσω όλες τις υποχρεώσεις μου. Δεν είχα στρές και μπορούσα να επικεντρωθώ σε οποιαδήποτε εργασία.

Ο σύζυγός της Πόλ εντάχθηκε και εκείνος στο πείραμα. Με το γεγονός ότι και οι δύο ήτανε χορτοφάγοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν το δικό τους κήπο, τους καρπούς τους και γι ‘αυτό δεν ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να προετοιμάσουν τα γεύματά τους.

Πριν από τις αλλαγές στη διατροφή της, η Τζούλια υπέφερε από υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, πεπτικά προβλήματα, το *μύκητα candida, κατάθλιψη, ορμονικές διαταραχές και δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος εύκολα. Αφού αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή και να γίνει χορτοφάγος, βελτιώθηκε η υγεία της και γέννησε ένα παιδί. Έχει μία γεμάτη ζωή.

*Candida Albicans είναι ένας μύκητας που είναι παρούσα σε όλους. Βρίσκεται στο δέρμα και τους βλεννογόνους. Σε μικρές ποσότητες είναι αβλαβές, αλλά όταν η ανάπτυξη αυξάνει δραστικά μπορεί να είναι καταστροφικές. Θεωρείται μία από τις πιο διαδεδομένες ακόμη un-αναγνωρισμένες συνθήκες του σύγχρονου ανθρώπου .

Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πριν να συμμετάσχετε σε αυτές τις δραστικές διατροφικές αλλαγές. Όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να υποβληθούν σε κάτι τέτοιο ή αυτό δεν μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε φρούτο. Για όσους έχουν προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα, αυτό μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό. Μπορεί να ωθήσει στην μείωση εργασίας του αδένα και να έχετε έλλειψη της βιταμίνης Β12, του σίδηρου, του ψευδάργυρου και του ασβεστίου όπου αυτό οδηγεί σε αναιμία. Αυτή η δίαιτα δεν συνιστάται για τους ηλικιωμένους, τις έγκυες γυναίκες και τα παιδιά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πριν από την έναρξη μιας ριζικής αλλαγής στη διατροφή, το καλύτερο είναι να ενημερώσετε το γιατρό και το διατροφολόγο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αντιφλεγμονώδης δίαιτα: Είναι κατάλληλη για εσένα;

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika