Newsitamea.gr
SPORT AMEA

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΡ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10361498_10205229359795168_423947752247869757_n

 

Με τρία μετάλλια απολογισμό και παρά πολύ καλές εμφανίσεις από όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο επιστρέφει από το παγκόσμιο κύπελλο στο Έγκερ της Ουγγαρίας. Όγδοη θέση το ομαδικό γυναικών.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου  και ο Γεράσιμος Πυλαρινός, εκτός από το αργυρό και το χαλκινο αντίστοιχα στην σπάθη κατέκτησαν και την Τρίτη θέση στο ομαδικό και πάλι στην σπάθη με την τριάδα να συμπληρώνει ο Βασίλης Ντούνης.

Έτσι μετά το πέρας του παγκοσμίου κυπέλου του Έγκερ ο απολογισμός των αθλητών μας ήταν:

Πάνος Τριανταφύλλου: Δεύτερη θέση στη σπάθη ανδρών στην Β  κατηγορία, και τρίτη θέση στο ομαδικό στη σπάθη ανδρών.

Γερασιμος Πυλαρινός: τρίτη θέση στη σπάθη ανδρών Α κατηγορία και τρίτη θέση στο ομαδικό στη σπάθη.  Εικοστή πρώτη θέση στο ξίφος μονομαχίας κατηγορία Α.

Βασίλη Ντούνης: τρίτη θέση στο ομαδικό.  Δέκατη έκτη θέση στο ατομικό στη σπάθη και είκοσι οκτώ στο ξίφος μονομαχίας κατηγορίας Α.

Στις γυναίκες

Ευθυμία Βλάμη: όγδοη θέση στο ομαδικό  όγδοη θέση στο ξίφος  ασκήσεων μαζί με τις Αικατερίνη Σαράντη και Καλλιόπη Λουφάκη. Δέκατη έβδομη θέση στο ατομικό στο ξίφος ασκήσεων κατηγορίας Α. Δέκατη όγδοη θέση στο ξίφος μονομαχίας.

Αικατερίνη Σαράντη: όγδοη θέση στο ομαδικό. Δέκατη όγδοη  στο ξίφος  ασκήσεως γυναικών  και εικοστή θέση στο ξίφος μονομαχίας στην Α κατηγορίας.

Καλλιόπη Λουφάκη: όγδοη θέση στο ομαδικό, δέκατη έβδομη θέση στο ξίφος ασκήσεως κατηγορίας Β και δέκατη ένατη στο ξίφος μονομαχίας Β κατηγορίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης δηλώνει  για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας:

«Κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση. Τα παιδιά με συγκίνησαν. Μπράβο τους. Ήταν δύσκολοι αγώνες. Συμμετείχαν 25 χώρες με 150 αθλητές περίπου.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου πήρε το αργυρό μετάλλιο αφού κέρδισε τον 1ο στους Πανευρωπαϊκούς Πολωνό Κάστρο, από τον οποίο είχε χάσει τότε αλλά στον τελικό έχασε 15-13 από τον Ιταλό.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός πήρε το χάλκινο μετάλλιο αφού κέρδισε τον χρυσό πρωταθλητή στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Και το τρίτο μετάλλιο που πήραμε ήταν στο ομαδικό, αφού ο Ντούνης πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Από τους Ρώσους χάσαμε στον μικρό τελικό με 45-42

Και οι κοπέλες πήγαν καλά. Η Λουφάκη πέρασε στις 16αδα και οι άλλες δυο, Βλάμη 17η και Σαράντη 18η, έφθασαν πολύ κοντά.

Η προσπάθεια ήταν υπεράνθρωπη. Την Κυριακή το πρωί παίξανε στα ατομικά και το απόγευμα στο ομαδικό. Για αυτό λέω ότι τα παιδιά με έκαναν να συγκινηθώ.»

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea