Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς θα πλένατε την Σερβιέτα σας για να την Χρησιμοποιήσετε Ξανά; Ένα Τέτοιο Προϊόν μόλις Κυκλοφόρησε και Κάνει Θραύση!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

8

Εσείς θα πλένατε την Σερβιέτα σας για να την Χρησιμοποιήσετε Ξανά; Ένα Τέτοιο Προϊόν μόλις Κυκλοφόρησε και Κάνει Θραύση.

Η ιδέα του να χρησιμοποιείτε μία σερβιέτα που θα μπορείτε να πλύνετε πώς σας φαίνεται; Ένας άντρας ελπίζει να αλλάξει τις γυναίκες όλου του κόσμου και να τις κάνει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν σερβιέτες και ταμπόν, αλλά να βρουν την απάντηση σε μία οργανική σερβιέτα που θα μπορούν να πλύνουν. 

3

Το “Hannahpad” είναι ένα αποδοτικό προϊόν φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 με 3 χρόνια, σύμφωνα με τον Marcus Steve και τη γυναίκα του Jenny, οι οποίοι εισήγαγαν το προϊόν στην αγορά της Αυστραλίας το 2014.

4

Ο Mr Steve, διευθυντής της εταιρίας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, είπε πως μαζί με τη γυναίκα του αποφάσισαν να ζήσουν μία ζωή μακριά από τα χημικά, αφού δούλευαν σαν διαχειριστές καμπίνας για την Etihad για 10 χρόνια. Η γυναίκα του, η οποία είχε θέματα με τον κύκλο της, δοκίμασε το προϊόν από την Βόρεια Κορέα και ένιωσε μεγάλη ανακούφιση από τους πόνους της περιόδου.

Ωστόσο, ο κύριος Steve δεν είχε πειστεί για το προϊόν. Φοβόταν πως δεν θα ήταν αρκετά ασφαλές από άποψη υγιεινής.

5

Αφού έκανε την έρευνά του στον χώρο των σερβιετών και των ταμπόν, είδε πως μέσα από αυτά, οι γυναίκες έρχονται σε επαφή με διοξίνες, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και πολλές παθαίνουν μολύνσεις και βγάζουν εξανθήματα. Το ζευγάρι έφερε το προϊόν στην Μελβούρνη και αποφάσισε να ανοίξει την δικιά του επιχείρηση.

Είναι αποτελεσματικό, δεν έχει καθόλου διαρροές και βγαίνει σε αρκετά μεγέθη.

Από τότε έχουν πουλήσει χιλιάδες σερβιέτες σε νεαρές γυναίκες, εγκύους, ακόμα και σε μεγαλύτερες γυναίκες που είχαν θέματα με ακράτεια και όλες έμειναν ευχαριστημένες

“Το μόνο θέμα είναι πως χρειάζεται πλύσιμο. Εκτός από αυτό είναι η απάντηση σε όλες σας τις προσευχές!” είπε.

6

“Συνιστούμε να τη φοράτε όπως τις απλές σερβιέτες και την κρατάτε για αρκετές ώρες. Όταν τη βγάζετε, να μην την ακουμπάτε, αλλά να την βάζετε σε μία πλαστική σακούλα μέχρι να φτάσετε στο σπίτι και τη πλύνετε.”

7

“Ξεπλύντε την σε κρύο νερό και αφήστε την να μουλιάσει για όλο το βράδυ. Το πρωί πλύντε την κανονικά στο πλυντήριο.”

8

Τελειώνει λέγοντας πως το προϊόν τους είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βιοδιασπώμενο. Εσείς θα το δοκιμάζατε; 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πότε θα κάνετε 2ο παιδί;»: Η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Efi Nika

Εμμηνόπαυση: Ποια ραγδαία αλλαγή φέρνει στην καρδιά – Τι να κάνουν οι γυναίκες

Efi Nika

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

Efi Nika