Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Έπινε χυμό καρότου για 8 μήνες – Δε θα πιστέψετε τι συνέβη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 Carrott

Έπινε χυμό καρότου για 8 μήνες – Δε θα πιστέψετε τι συνέβη.

Η Άν Κάμερον είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων για παιδιά, αλλά σε αυτή την ιστορία είναι ο κύριος χαρακτήρας. Έγινε ακόμα πιο διάσημη μετά τη διάγνωση του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Εργαζότανε τον Ιούνιο του 2012, όταν η νόσος ήτανε στο τρίτο στάδιο. Δεν ήταν η πρώτη συνάντησή της με την σκληρή ασθένεια. Ο σύζυγός της πέθανε το 2005 από καρκίνο του πνεύμονα παρά τη χημειοθεραπεία.

Η Άν αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία όπως ο άντρας της.

Είπε την ιστορία της στο blog του ο Κρίς καταπολεμάει τον καρκίνο, όπου οι άνθρωποι που έχουν αναζητήσει / βρει εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση του καρκίνου αφηγούνται τις ιστορίες τους.

“Τον Ιούνιο του 2012, εγώ υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του παχέος εντέρου, και μετά από αυτό αρνήθηκα τη χημειοθεραπεία. Κάθε μέρα αισθανόμουνα καλύτερα, αλλά μετά από έξι μήνες οι μελέτες αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονες, και ο καρκίνος του παχέος εντέρου, εισήλθε στο τέταρτο στάδιο, “είπε η Κάμερον.

Ισχυρίζεται ότι αφιέρωσε το χρόνο της στην έρευνα και στην ιστορία του Ράλφ Κόλ ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος για 26 χρόνια και σύμφωνα με τα λόγια του ο ίδιος είχε θεραπευτεί με την κατανάλωση 2,5 κιλών χυμό καρότου καθημερινά .

Εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του και άρχισε να πίνει χυμό καρότου κάθε μέρα, λαμβάνοντας ομοιόμορφες δόσεις στη διάρκεια της ημέρας.

Όπως ισχυρίζεται, μετά από οκτώ εβδομάδες, οι ιατρικές μελέτες αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος είχε σταματήσει την εξάπλωση. Οι όγκοι άρχισαν να συρρικνώνονται καθώς και πρήξιμο στους λεμφαδένες.

Μετά από τέσσερις μήνες οι αδένες είχανε επανέλθει στα φυσιολογικά δεδομένα και ο καρκίνος εξακολουθούσε να υποχωρεί.

Μετά από 8 μήνες η αξονική τομογραφία έδειξε ότι ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.

Το μυστικό, προφανώς, είναι ότι ο χυμός καρότου είναι πλούσιος σε αλκοόλη .Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και καροτένιο. Τα καρότα δρουν προληπτικά κατά τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων.

Η Άν Κάμερον μετά από την εμπειρία της, έγραψε ένα βιβλίο για τον καρκίνο και τα καρότα, το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε στο Amazon.

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε για τα «μελάτα» αυγά

Γιώργος Newsitamea

Πώς θα μειώσετε τη χοληστερίνη μέσω της διατροφής

newsitamea

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika