Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Επίδομα 1.000 ευρώ σε πρώην εργαζόμενους της ELITE

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

74bd5b5e54596357a001f1f3dad976c6_L

Επίδομα 1.000 ευρώ σε πρώην εργαζόμενους της ELITE

Οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 1.000 ευρώ για κάθε έναν από τους 45 πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης ELITE ABEE, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

Το ποσό των 45.000 ευρώ που θα απαιτηθεί για να καλυφθεί η συγκεκριμένη οικονομική στήριξη, θα προέλθει από τον Ενιαίο Λογαριασμό για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών (ΕΛΕΚΠ). Στην απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ, τονίζεται ότι θα δοθεί περιθώριο 60 ημερών, από την ημερομηνία έναρξης, για τη λήξη της καταβολής του συγκεκριμένου ποσού. Επίσης, τονίζεται ότι η παροχή αυτή θα συμψηφισθεί με παροχές λόγω αφερεγγυότητας του εργοδότη, που τυχόν θα λάβουν οι δικαιούχοι.

Προηγήθηκε σχετική διατύπωση θετικής γνώμης από την αρμόδια Επιτροπή του ΕΛΕΚΠ, για την οικονομική ενίσχυση, των παραπάνω πρώην εργαζόμενων της επιχείρησης ELITΕ.

 

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο/  www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika