Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έπαιζαν στην Παραλία και έθαψαν για πλάκα τον Φίλο τους μέσα στην Άμμο. Αυτό που ακολούθησε θα τους στοιχειώνει για μια Ζωή!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Κανένας γονιός δεν θέλει να μάθει ότι το παιδί του εξαφανίστηκε ή έχει χτυπήσει. Όντως, τα παιδιά είναι περίεργα και παιχνιδιάρικα, δεν ξέρουν πολλά για τον κόσμο γύρω τους και γι’αυτό μερικές φορές μπλέκουν σε μπελάδες.

Πολλά μπορούν να συμβούν μια μέρα στην παραλία, από την στιγμή που φτάνεις μέχρι την στιγμή που φεύγεις, γι’αυτό είναι σημαντικό να προσέχετε τα παιδιά σας, όσο χρονών κι αν είναι. Μια οικογένεια από το Newport Beach της Καλιφόρνια το έμαθε αυτό με σκληρό τρόπο.

Ενώ βρίσκονταν στην παραλία, οι γονείς επέτρεψαν στα παιδιά τους να παίξουν όλα μαζί και τελικά κατέληξαν να θάβουν το ένα το άλλο στην άμμο, όπως κάνουν και πολλοί μεγάλοι στις μέρες μας.

Το πρόβλημα με αυτά όμως είναι ότι δεν κατάλαβαν πόσο ασταθής είναι η άμμος πάνω στην οποία δούλευαν και όταν έθαψαν ένα 3χρονο αγοράκι που ήταν μαζί τους, η άμμος έπεσε πάνω του και το έθαψε ζωντανό. Τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν μαζί του αμέσως προσπάθησαν να τον ξεθάψουν, αλλά η άμμος συνέχισε να γλιστράει μέσα στην τρύπα.

23

Ο 35χρονος Jesse Martin βρισκόταν στην ίδια παραλία σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, συζητώντας με όλους και χαλαρώνοντας. Ενώ απολάμβανε τον χρόνο του με την οικογένεια του, παρατήρησε δύο γυναίκες να τριγυρνάνε και να ψάχνουν ένα παιδί που είχε χαθεί. Φοβούνταν ότι τον είχε ξεβράσει η θάλασσα ή ότι είχε πνιγεί και ανησυχούσαν όπως κάθε γονιός.

Ο Jesse άρχισε αμέσως να βοηθά τις γυναίκες και ζήτησε την βοήθεια των θείων του, Steve και Stuart Frost. Τελικά βρήκε κάτι αγόρια που έσκαβαν την άμμο μανία και το στομάχι του δέθηκε κόμπος. Κατάλαβε τι συνέβαινε και έτρεξε να βοηθήσει βγάζοντας το αγόρι από την άμμο.

Δυστυχώς, το αγόρι είχε ήδη πεθάνει πριν καταφέρει να το βγάλει έξω ο Jesse και όλοι έχασαν την ελπίδα τους, αλλά ο Jesse ήταν αποφασισμένος να μην τα παρατήσει. Του έκανε τεχνητή αναπνοή και κατάφερε να τον συνεφέρει και να τον παραδώσει στην αγκαλιά της μητέρας του.

24

Με τόσα πράγματα που πάνε στραβά, είναι καλό να βλέπεις ότι έστω και ένα μπορεί να πάει καλά. Τα παιδιά αυτά σίγουρα τρόμαξαν τόσο που δεν θα ξαναθάψουν κανέναν και τίποτα στην άμμο…

 

yixes.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika