Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έπεσε στα νύχια μαφίας παιδόφιλων η άτυχη Άννυ;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

annu4

Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της τετράχρονης Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές Αρχές, ερευνώντας προς κάθε πιθανή κατεύθυνση. Τα κενά και οι αντιφάσεις στις απολογίες των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια «μαρτυρούν» πως κάτι βαθύτερο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη, αλλά φρικιαστική υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σενάρια που διερευνώνται εξονυχιστικά είναι ακόμη και το ενδεχόμενο το άτυχο παιδάκι να έπεσε στα «νύχια» μαφίας παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός συνόρων, καθώς σωρεία ενδείξεων (και εκτιμήσεων) συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες ημέρες στα χέρια των ανακριτικών Αρχών και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι ζητεί να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται με οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή με παράνομα κυκλώματα εμπορίας οργάνων! «Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση» επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρονου πατέρα Χάνιμπαλ Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Το προφίλ

Οσο και αν η αξιοπιστία της επιστολής ελέγχεται, αφού ο μυστηριώδης αποστολέας προτίμησε να μείνει ανώνυμος, οι αστυνομικές Αρχές την εξετάζουν με προσοχή. Και αυτό διότι έχουν και την εκτίμηση ενός ειδικού ψυχιάτρου, ειδικευμένου σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, ο οποίος παρακολούθησε αθέατος τις αντιδράσεις του πατέρα της Άννυ κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του.

Πρόκειται για Ελληνα επιστήμονα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ. για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική εμπειρία του και σε αστυνομίες ευρωπαϊκών κρατών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κλήθηκε να εκτιμήσει την προσωπικότητα και τα λεγόμενα του Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ έπειτα από την πρώτη κατάθεσή του, καθώς διαφοροποιούσε συνεχώς όσα έλεγε στους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά την ομολογία του και όσα φρικιαστικά ανέφερε με ιδιαίτερη ψυχραιμία, ο ψυχίατρος επισήμανε στους αστυνομικούς πως η σπουδή του να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του σπλάχνου του δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για τον τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για τον μηχανισμό του θανάτου: «Ισως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του ή από άλλο άτομο, αλλά εν γνώσει του 27χρονου…» είπε ο επιστήμονας και πρόσθεσε πως ίσως ο τεμαχισμός έγινε για να μη δει ποτέ κανείς το πτώμα του άτυχου κοριτσιού και διαπιστωθεί είτε ο ιδιαίτερα βίαιος θάνατος είτε η σεξουαλική κακοποίησή του!

Μάλιστα ο ψυχίατρος είπε πως από το πρόχειρο προφίλ του 27χρονου, το οποίο σκιαγράφησε προτού αυτός ομολογήσει, διαπίστωσε ότι συγκέντρωνε ορισμένα χαρακτηριστικά παιδόφιλου. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο ρόλος του 50χρονου ευκατάστατου Γερμανού που φέρεται ότι «χρηματοδοτούσε» απλόχερα την 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα. Μάλιστα εξετάζονται τρόποι προκειμένου να τον φέρουν στην Ελλάδα και να δώσει κατάθεση. Τα κίνητρα του ευυπόληπτου εμπόρου (είναι ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Βερολίνου) γύρω από την πρόσφατη «ευγενική χορηγία» των 12.000 ευρώ στην 25χρονη κατά τη τελευταία επίσκεψή της στη Γερμανία δημιουργούν πλήθος ερωτημάτων.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το «άβατο» που επικρατούσε στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε το κοριτσάκι, στο οποίο η πρόσβαση ήταν ελεύθερη μόνο για ορισμένους. Οπως αναφέρει η ίδια η μητέρα του δράστη, Οφέλια, ο γιος της και η σύντροφός του Δημητρίνα της είχαν απαγορέψει να πλησιάζει στο σπίτι τους! «Πήγαινα μόνο κατόπιν συνεννόησης. Μου είχαν απαγορέψει να τους επισκέπτομαι…» υποστηρίζει η γυναίκα ξαφνιάζοντας τους πάντες και γεννώντας απορίες γιατί οι δύο γονείς αρνούνταν στη γιαγιά να επισκέπτεται το εγγόνι της.

Ο Σάββας οδηγήθηκε χθες στη 10η τακτική ανακρίτρια Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ο σκοτεινός ρόλος του Νίκι, ο οποίος τίθεται στο στόχαστρο τόσο με βάση την απολογία της Δημητρίνα όσο και με εκείνη του Σάββα, που φέρεται πλέον ότι «συμπλέει» με την 25χρονη. Ο νεαρός Βούλγαρος που πηγαινοερχόταν και ενίοτε φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα εκτιμάται πως είναι το πρόσωπο-κλειδί στη λύση του αινίγματος, καθώς φέρεται ότι ήταν παρών στην εξαφάνιση της σορού του κοριτσιού. «Τα πτώματα αθώων παιδιών δεν εξαφανίζονται, παρά μόνο όταν οι υπεύθυνοι θέλουν να κρύψουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης» ανέφερε έμπειρος δικηγόρος που παρακολουθεί την υπόθεση. Πάντως, την ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ανακριτή λόγω της σπουδαιότητάς της προτίθεται να ζητήσει ο δικηγόρος της 25χρονης Σταύρος Γεωργίου.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika