Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έπεσε από ένα δέντρο ύψους 10 μέτρων. Όταν την πήγαν στο νοσοκομείο οι γιατροί σοκαρίστηκαν!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έπεσε από ένα δέντρο ύψους 10 μέτρων. Όταν την πήγαν στο νοσοκομείο οι γιατροί σοκαρίστηκαν!

 Έπεσε από ένα δέντρο ύψους 10 μέτρων. Όταν την πήγαν στο νοσοκομείο οι γιατροί σοκαρίστηκαν!!!

 

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι πασχίζουν να απαντήσουν στο ερώτημα «Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 55% των ανθρώπων πιστεύουν στη μεταθάνατο ζωή, το 37% δεν είναι σίγουροι και μόλις 8% απορρίπτουν την ιδέα.

Η 14χρονη Annabel Beam είναι εξοικειωμένη με τις δυσκολίες της ζωής. Όταν ήταν 5 ετών διαγνώστηκε με 2 ανίατες ασθένειες στο πεπτικό της σύστημα.

Έπεσε από ένα δέντρο ύψους 10 μέτρων. Όταν την πήγαν στο νοσοκομείο οι γιατροί σοκαρίστηκαν!

Οι ασθένειές της ήταν εξαιρετικά επίπονες και έβαλαν τη ζωή της σε κίνδυνο: χρειάστηκαν πολλές επισκέψεις σε νοσοκομεία και πολλές θεραπευτικές αγωγές. Ο πόνος ήταν τόσο ανυπόφορος που η Annabel μια μέρα είπε στη μητέρα της «Μαμά, θέλω να πάω στον ουρανό και να μείνω με τον Ιησού.

Λίγες μέρες αργότερα, η ευχή της παρολίγο να πραγματοποιηθεί. Καθώς σκαρφάλωνε σε ένα δέντρο η Annabel έπεσε με το κεφάλι από 10 μέτρα ύψος, όταν ένα από τα κλαδιά έσπασε. Η μικρή μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Όταν οι γιατροί την εξέτασαν, ανακάλυψαν πως η Annabel δεν είχε τραυματιστεί πουθενά! Και το πιο παράξενο είναι πως οι ασθένειές της είχαν εξαφανιστεί! Τότε η Annabel τους αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό…

Κατά την πτώση της, ανέφερε ότι είχε πάει στον παράδεισο. Είδες τις χρυσές πύλες, τη γιαγιά της Mimi και τον ίδιο τον Ιησού! Σύμφωνα με την ίδια, κάθισε δίπλα του και του ζήτησε να μείνει εκεί, η φιγούρα όμως της είπε ότι η αποστολή της στη γη δεν είχε ολοκληρωθεί. Την έστειλε πίσω διαβεβαιώνοντάς της πως ο πόνος της θα σταματούσε.

Η ιστορία της Annabel έχει ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη και ενώ οι περισσότεροι έχουν συγκινηθεί βαθύτατα, κάποιοι παραμένουν σκεπτικοί. Η μικρή όμως δεν πτοείται: «Δε χρειάζεται να πιστέψετε την ιστορία μου. Το πιστεύω εγώ και αυτό μου φτάνει.”

 

 fanpage.gr

diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika