Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

456

Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Σοκαρισμένοι οι θεατές της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη είδαν τον Κώστα Κόκλα να παθαίνει έμφραγμα επί σκηνής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr o δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών κάνει λόγο για σοβαρό περιστατικό που πιθανότατα θα χρειαστεί χειρουργείο. Οι σημερινές παραστάσεις ήταν οι τελευταίες που θα πραγματοποιούσε ο θίασος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα επίσης με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr ο αγαπητός ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν ισχαιμικό επεισόδιο και, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τον υπέβαλαν σε μπαλονάκι και του τοποθέτησαν στεν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή του ικανοποιητική.

newsbeast.gr . iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika