Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένιωθε πόνο στο πρόσωπο της και η ακτινογραφία προκάλεσε έκπληξη!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μια 28χρονη γυναίκα από την Κίνα δεν μπορούσε να καταλάβει πού οφείλεται ο συνεχής πόνος που είχε στο πρόσωπό της.

Η νεαρή Cao Fang όσο περνούσε ο καιρός αισθανόταν όλο και πιο αφόρητα και ο μόνος τρόπος να ηρεμεί για λίγο ο πόνος ήταν να τρώει πιο μαλακές τροφές και γεύματα. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο αποφάσισε να πάει στους γιατρούς όπου και της συνέστησαν να κάνει μια ακτινογραφία.

Η ακτινογραφία, λοιπόν, έδειξαν ότι ένα δόντι μεγάλωνε κάτω από μάτι της. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του δοντιού, αφού προειδοποίησαν τη γυναίκα ότι αν αυτό συνέχιζε να μεγαλώνει θα επηρέαζε την όρασή της.

Ο πόνος στο πρόσωπο της γυναίκας ξεκίνησε όταν έτρωγε πριν από περίπου ένα μήνα. Η 28χρονη που εργάζεται και ζει στην πόλη Κουανγκτσόου αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κάνει τα τρόφιμα της πιο μαλακά για να γίνεται υποφερτός ο πόνος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κάνει ακόμα και τα μήλα στον ατμό για να μπορεί να τα φάει.

Όταν τελικά πήρε την απόφαση να πάει στους γιατρούς συγκλονίστηκε όταν έμαθε ότι ένα δόντι μεγάλωνε κάτω από το μάτι της πιέζοντας ουσιαστικά ολόκληρο το πρόσωπο. Της είπαν ότι χρειάζεται μια χειρουργική επέμβαση το συντομότερο δυνατό ώστε να μην έχει πρόβλημα στην όρασή της και έτσι πήρε αμέσως την απόφαση. Οι γιατροί έκαναν μια μικρή τομή στην πλευρά του προσώπου της που αναπτυσσόταν το δόντι και το αφαίρεσαν.

Ο θεράπων ιατρός τής είπε ότι πιθανόν προκλήθηκε από ένα δόντι που είχε από την βρεφική ηλικία που δεν έπεσε σύντομα και άρχισε να μεγαλώνει προς το επάνω μέρος του προσώπου.

 

 

 

newsbeast,madata

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika