Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Ενέργεια για Ζωή» σημαίνει συμμετοχή στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

imerisia_LARGE_t_1061_43892607_type12128

«Ενέργεια για Ζωή» σημαίνει συμμετοχή στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας.

«Ενέργεια για ζωή» χάρισαν οι 117 εργαζόμενοι από την Ελλάδα και τις θυγατρικές του εξωτερικού, μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και συνεργάτες του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ την Κυριακή 9/11/14 στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας. Για μια μέρα οι συμμετέχοντες ένιωσαν αθλητές, αφού πήραν μέρος στις διαδρομές των 5χλμ, των 10χλμ και των42χλμ φορώντας το μπλουζάκι του εθελοντισμού μας με το σήμα «εθέλω».

Η διοργάνωση με τη συμμετοχή των αθλητών μας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πρoσέφερε 10 ευρώ σε Κοινωφελή Ιδρύματα που είχαν επιλέξει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.

Έτσι ο Μαραθώνιος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτέλεσε αφορμή για τη στήριξη πέντε Κοινωφελών Ιδρυμάτων, την Κιβωτό του Κόσμου, τη Γραμμή Ζωής, το Μαζί για το Παιδί, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down και τον Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση, συγκεντρώνοντας συνολικά 9.250 ευρώ.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: imerisia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou