Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένας άντρας πήγε να βοηθήσει ένα κορίτσι που δέχονταν επίθεση. Έγινε όμως κάτι που δεν μπορούσε να περιμένει!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
antras_skotadi
 Ένας άντρας πήγε να βοηθήσει ένα κορίτσι που δέχονταν επίθεση. Έγινε όμως κάτι που δεν μπορούσε να περιμένει!!!

Έχετε βρεθεί ποτέ κοντά σε κάποιον που κινδύνευε και είχε ανάγκη τη βοήθεια σας; Τι κάνατε; Τρέξατε μακριά ή σπεύσατε να τον βοηθήσετε έστω και αν έτσι διακινδυνεύατε τη ζωή σας;

Φυσικά η πιο λογική απάντηση είναι να απευθυνθείτε στις αρχές. Μερικές φορές όμως απλά.. πρέπει να αναλάβετε δράση οι ίδιοι. Είναι οι φορές που ξέρεις στα σίγουρα ότι έκανες το σωστό.

Ένας άντρας πήγε να βοηθήσει ένα κορίτσι που δέχονταν επίθεση. Έγινε όμως κάτι που δεν μπορούσε να περιμένει

Ένας άντρας περπατούσε αργά ένα βράδυ στον αμυδρά φωτισμένο δρόμο, όταν άκουσε υπόκωφες κραυγές πίσω από μια συστάδα θάμνων. Αν και τρόμαξε προς στιγμή, αποφάσισε να επιβραδύνει για να ακούσει τι συμβαίνει.

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει ότι κάποιοι πάλευαν πίσω από τους πυκνούς θάμνους. Άκουσε λαχάνιασμα, φωνές και κλάμα. Κάποιος είχε επιτεθεί σε κάποιο κορίτσι και προσπαθούσε να το βιάσει.

Σκέφτηκε: Πρέπει να επέμβω; Φοβήθηκε για τη δική του ασφάλεια και καταράστηκε τον εαυτό του που αποφάσισε εκείνο το βράδυ να αλλάξει διαδρομή για το σπίτι του. Και αν προσπαθούσε να σώσει το κορίτσι και ο άντρας του έκανε κακό; Αν είχε μαζί του κάποιο όπλο; Κάποιο μαχαίρι; Μήπως θα ήταν καλύτερα να τρέξει προς το πλησιέστερο τηλέφωνο και να καλέσει την αστυνομία;

Παρά το γεγονός ότι του φάνηκε ότι πέρασαν ώρες καθώς προσπαθούσε να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει, είχαν περάσει μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Προσπάθησε να ακούσει λίγο καλύτερα και αντιλήφθηκε ότι οι φωνές του κοριτσιού γίνονταν όλο και πιο ασθενικές.

Τότε το αποφάσισε. Έπρεπε να κάνει κάτι και μάλιστα γρήγορα. Άκλωστε πως θα μπορούσε να φύγει μακριά αφήνοντας στη τύχη της μια γυναίκα που τον είχε ανάγκη. Πως θα μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ; Ή το επόμενο βράδυ; Θα προσπαθούσε να τη σώσει ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα ρισκάρει τη ζωή του.

Δεν ήταν ιδιαίτερα γενναίος αλλά ούτε και αθλητικός. Βρήκε όμως το θάρρος και τη σωματική δύναμη να τρέξει για να βοηθήσει το άγνωστο κορίτσι.

Πήγε πίσω από τους θάμνους και τράβηξε τον επιτιθέμενο από τη γυναίκα. Κυλίστηκαν στο έδαφος, πάλεψαν για λίγα λεπτά, μέχρι που ο άγνωστος άντρας πετάχτηκε και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Δεν προσπάθησε καν να τον κυνηγήσει. Λαχανιασμένος πλησίασε το κορίτσι, που έκλαιγε με λυγμούς σκυμμένο πίσω από ένα δέντρο. Στο σκοτάδι έβλεπε μόνο το περίγραμμα της, αλλά μπορούσε να αισθανθεί ότι έτρεμε από το σοκ. Μη θέλοντας να την τρομάξει περισσότερο αρχικά της μίλησε από απόσταση.

«Είσαι εντάξει τώρα. Μην ανησυχείς,» της είπε με ήρεμο τόνο. «Ο άντρας έφυγε μακριά. Είσαι ασφαλής τώρα.»

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να πάρει απάντηση. Στη συνέχεια όμως άκουσε το κορίτσι να του μιλάει με θαυμασμό και απορία:

«Μπαμπά, εσύ είσαι;»

Ο άντρας τότε είδε πίσω από το δέντρο, μέσα από το σκοτάδι να ξεπροβάλει η.. κόρη του.

Κάνε όσο καλό μπορείς να κάνεις, με όποιο τρόπο μπορείς να το κάνεις, σε όποιο μέρος μπορείς να το κάνεις, ότι ώρα μπορείς να το κάνεις, σε όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Μοιραστείτε το..

 

dinfo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika